klätt julgranen nu :) <3

hejhej :)
haha, som rubriken säger så har jag och min bror klätt vår julgran :) och så har vi satt upp allt julpynt.
haha, granen blev riktigt fin :) haha, nu så ska jag städa mitt rum sen så ska jag lyssna på musik på Spotify, titta på data och titta på tv sen så ska jag sova. dagen har varit bra, gympa sista lektionen, fyyh och blääää.. styrke träning -.-' haha, det är kul, men jag suger på det -.-' haha, sämsta konditionen har jag oxå. Fast jag ska börja träna :D haha, typ ut och springa och typ gå på friskis, men det ska jag inte börja med förens nästa år.
hahah, ehm nu har jag la inget mer jag har att säga.
pusshejs !!

ha det bra och älska livet ~bilder från luciat med tonår ♥
STPOTIFY !

hejhej !
förlåt att jag inte skrivit på länge, men det har varit så mkt me lucia och allt. Men nu e jag tillbaka !
Ska bli en massa skrivande nu innan jul ! Just nu sitter jag och lägger in låtar på spotify som min kusin filip har fixat till mig ! :D haha, *överlycklig* haha, sjukt snällt vare ! Lucia i fredags och i går gick bra. haha, ja o lisa sjäng fel på staffan men det va kul iaf så det gjorde inte så mycket. duscha ska jag göra innan jag går och lägger mig. Köpt alla julklappar har jag gjort. Dragit ner på sminket har jag oxå gjort. haha, ehm nu är det nog inget mer jag har att säga förutom att det snart är JUL !!!! haha. hoppas jag får det ENDA jag önskar mig. haha, kul vah ? jag önskar mig en sak och pengar sjukt kul vah ? huhu :P kommer säkert komma på hur mycket som helst efter jul ;) haha, men då kan jag ju köpa det för dom pengarna jag får ist för julklappar :) haha, va smart jag är ! :P JUSTE ! vet ni ? jag har haft min mobil på lagning i nästan 2 veckor, och den va så sönder så jag fick en ny, i torsdags. hade den i typ 3 h i skolan innan hela j*vla skiten gick sönder, igen ;oooo så jag mamma momo och plym va på a6 i fredags och lämnade in den nya. och jag ska få en ny, men det kommer typ ta en eller 2 veckor ;ooo tänk om jag inte har en mobil på julafton ? ;ooo guuuuud ! jag kommer typ dö ;ooo men man får joppas att jag får den innan, för jag kan inte ta kort. för min kamera är på lagning och har varit det ett tag nu, så jag får la oxå tillbaka den snart :).  haha, men nu så är det slut på saker som behövs skriva ner i lollos lilla huvud :)

ha det bra och älska livet ~
hejhej !

jag har tänkt börja med att lägga in lite blogghjälp på min blogg.
lr jag kommer visa och förklara hur man gör vissa saker.
och jag ska börja med att visa hur man lägger in ett youtube klipp i ett inlägg !
jag hoppas ni förstår annars får ni gärna kommentera vad ni vill att jag ska bättra, och ni får oxå gärna kommentera om det är någon särskilt jag kan visa ;)

1. a, Gå in på youtube och gå in på det klippet du vill ha. I den rutan som e inringad står det en kod. Kopiera den. ( ctrl + c )1. b, Om man vill ändra färg på ramen och storlek på själva klippet kan man klicka på den knapp som e inringad;

 

2. Gå in och skapa ett nytt inlägg. Och klicka på en knappen där det står: HTML3. Klistra in ( ctrl + v ) den kod som du nyss kopierade i det fönster som kommer upp när du klickar på HTML. Klicka på UPPDATERA och sen så kommer du få en liten ruta i ditt inlägg, får du det har det fungerat ! klicka bara på spara och publicera och du har ett youtube klipp på din blogg !hoppas det funkar !

andra advent ♥När andra ljuset brinner,
vi julklappar syr.
Och vi bakar kakor,
och vi har ett fasligt styr.


PEPPARKAKSBAK ! :D <3

haha, hejhej, idag så har vi bakat pepperkakor :D
haha, det har vi gjort typ hela morgonen. Har gjort historia läxan oxå. haha, gjortde den nu så man kan göra något kul i veckan ist. Ehm. Ätit har jag nyss gjort. Kött potatis och sås :) nu ska jag inte göra något speciellt. Baka kanske jag ska :) haha, om vi har allt hemma och om jag pallar ;) imån börjar skolan .. så jag ska fixa lite inför det, duscha ska jag oxå, fast det gör jag nog i kväll ;) aja, nu är det inget mer jag har att säga !
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss !

ha det bra och älska livet ~
18 dagar kvar.
Midvinternattens köld är hård,
Stjärnorna gnistra och glimma.
All sova i enslig gård
d
jupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.


godmorgon ! ♥

19 dagar kvar .
Det strålar en stjärna förunderligt blid;
i öster på himeln hon står.
Hon lyst över världen, dess oro och strid
i nära två tusende år.
När dagen blir mörk och när snön faller vit,
ja då skrider hon närmre, då kommer hon hit,
och då vet man att snart är det jul

tjootjeeeenah !
nu har jag vaknat och ätit frukost :) skulle gått på torget med mamma och pappa men det regnade så det blev inget med det. idag så ska jag inte göra något speciellt. ehm, snart är det dags att åka och köpa julklappar :) haha, men nu har jag inget mer att säga.

ha det bra och älska livet ~

ÄNTLIGEN FREDAG !


haha, rubriken säger allt, ÄNTLIGEN FREDAG :) <3
haha, nu blire mys och så ska vi äta gott :) Har tagit sprutan för typ 30 min sen.
Det stack till lite men det gjorde inte så ont ;) haha, men skolan va bra fick gå tidigare från gympan imat jag skulle ta sprutan och för jag inte var med. :) haha, eehm just nu sitter momo och mofa här och pratar med mamma :P haha, har spelat lite kort och ätit lite chips :)
annars vare inget annat som jag har att säga :)
ha en härlig fredags kväll !

ha det bra och älska livet ~

20 dagar.

Nu tindrar stjärnor i det blå
i hus och fönster likaså
och alla röda tomtar gå
med vita skägg och luvor på.

Ge oss musik, fiolen stäm
och sjung om julen och Betlehem!
Låt Staffan vattna fålar fem
och god havre fodra dem.

Låt friden komma till envar
sen Kalle Anka tystnat har
sen klapputdelningen är klar
och bara sömnigheten är kvar.


jul :*) <3


21 dagar kvar.
Julen är en tid då man bakar.
Ja, åtminstone någon pepparkaka.
Julen är en tid då snön faller tätt.
Och Lucia kommer som vår gäst.
Julen är då tiden går fort.
Och de flesta får var sitt julkort


godmorgon !


dagens outfit !

linne; h&m
kofta; h&m
byxor; ?hej ! igår gick jag hem från skolan, typ efter lunch. Sov typ hela tiden tills mamma och johan kom hem. Rätt härligt faktist. :) Nu mår jag mycket bätter och jag är INTE hes :D har ba lite ont i halsen och näsan rinner då och då men tar jag nässpray så blire bättre :)
sov morgon idag, börjar 20 över 9. Momo och mofa kommer och hämtar mig och johan så kör hon oss te skolan, ska äta snart. Sen så är det tonår idag :) haha, ska öva lussia men jag ska nog ba titta på för jag vill inte sjunga så jag inte kan va med när vi ska lussa. eehm. annars vare inget. glömde att skriva igår, men somsagt jag sov typ hela tider :)
aja, pusshejs !


haha, erkänn söt ? :*) <3

älskar låten <3


haha, titta va jag hittade :*) <3
tyckte att ni oxå kunde få se :*) >3


hej,hej, hemma idag oxå .. <3

23 dagar kvar.
Under granen ligger många klappar,
alla har snören och vita lappar.
Granen är prydd med diverse prylar,
ute hör jag en hund som ylar.
Huset är varmt och jag ska nu mysa,
det är ju så skönt att slippa frysa!
Många klappar jag hoppas jag får,
jag önskar er alla God Jul och Gott Nytt År!


hejhej.
aah som sagt, jag är hemma idag oxå. Förtfarande ont i halsen har jag men det blir ba bättre och bättre :) sitter och chattar med Elin, hon e oxå sjuk.. kryyyyaah gmn !
aja, ska fixa en julklapp snart. Te mamma o pappa från mig o johan. dom kommer bli super glada ! :D haha. eehm. ska snart äta frukost, sen så lägger jag mig nog med en kopp te i sängen och sätter på en film eller någon sånt. Kanske det är något bra på tv nu på morgonen ? :) sen vill mamma att jag städar mitt rum -.-' men det gör jag nog ikväll. annars blire ba slapp sov oh mys ! eehm, annars så är det inget. 1:a dec iad ! :D haha, nära jul nu, det har gått hur fort som helst ;oo haha, jag det känns som dt var sommarlov typ i igår ;oo haha, men det är kul, och jag ska vara ute i god tid med julklappar iår, jag och min bror, johan ska åka nästa onsdag och köpa alla julklappar, sen åker jag la säkert upp me ngon annan och tittar lite oxå. haha, jag hatar att köpa julklappar när ALLA är på a6 eller stan .. det blir så jädrans mycket folk ;oooo haha xD nu är det inget mer jag har på hjärtat. sååå... HEJDÅ !

ha det bra och älska livet ~