nu ska jag snart gå :)

hejsan, nu ska jag och mamma ta en promenix till tonår, kommer hem vid 9 och då kommer jag inte skriva, ha det braaaaaaaaaa ;D och förtlåt, jag glömde ladda upp bilderna, de kommer imån, jag LOVAR ! (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


torsdag.

Hejsan sötnosar ! :)

Nu har jag kommit hem och sitter och äter, dagen har varit bra, på lunchen åkte vi och åt ngt, haha, det va gott :D haha, sen så åt jag glass och alla andra köpte godis... men jag är ju så duktig och har godislöfte, ikväll blir det tonår, MYYYYS :D höhö, kanske skriver innan jag åker, men nu ska jag äta färdigt sen kommer bilderna från igår :D

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


JAG HAR FINASTE TRÖJAN PÅ MIG IDAG ;D


onsdag.

hejsan alla fina läsare !

Nu har jag ätit och tvättat håret :) Va ju nere på stan och firade SM GULDET ! :D:D:D det va gryyymt kul ;D höhö, mirre och jag åkte hem till mig, åt, mirre fixade håret och sen åkte vi ner, väntade på simon, drack varm choklad på waynes coffee :D myyyyys, sen så började typ allt, haha, lite småtråkiga låtar men det bästa va ju när hv kom såklart ! :D haha, fifan va man skrek och hoppade .. höhö, jag tog bildfer med mobilen som jag lägger in imån, för jag orkar inte nu, haha, har ont i mina fötter :( haha, aja, mirres mamma körde hem mig och då åt jag, och nu sitter jag här med ny duschat hår, för det regnade hela tiden och man blev ju då blöt, och mitt hår blir jätte konstigt när det torkar, haha, men nu ska jag öva lite på tyskan sen ska jag läsa, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


bild på sveriges bästa hockey lag (h)


svenneeee :*

TJENARE !

förlåt att jag inte hann skriva igår, men eve följde med mig hem så åkte vi direkt ner till stan och jag kom hem typ halv 8 och då tog jag på mig nana kläder och somnade.. höhö, aja.

Idag när jag kom hem hade jag VÄRLDENS huvudverk... gick till skolskötkerskan och fick ngn alvedon - hjälpte inte.. så när jag kom hem tog jag en ipren och gick och la mig, och som tur va gick det över, :D haha, sen blev det miniminiorerna, de hade med sig saker de berättade om och sen fikade vi hade andakt och va ute, helt okej inget bråk lr ngt, höhö, det va faktiskt jätte lugnt ;D hoppade hopprep som jag och plym är sååååå bra på :P haha, vet ni ? jag och plym har varit komisar sen vi va små bäbisar, i 13 år. det är sjukt, inget megabråk och vi har varit kompisar hela tiden, visst man har haft andra som man va "bästis" med men vi har alltid varit kompisar ;) jag tycker det är rätt cooolt, jamenar jag har ju en del jag va med jätte mycket när jag var liten som jag knappt vet vilka det är nu ? :P höhö, men men, efter minmini var pappiii och jag ute och mossrivde, jag krattade och slängde bort all skit :P hehe, nu har jag kommit ut från en dusch, och nu blir det plugg och läääääs, för jag orkar inte tv.. haha, men men ha det bäst ! ;D


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥





Goder morgon :D

God morgon ! ;D
idag så ska vi fira pappiii :D haha, han fyller år på onsdag, men då är han bortrest tror jag :P haha,iaf, jag har vaknat och klätt på mig och fixat håret, jag orkar inte ta bild, men jag har på mig en röd tröja, midjekjol och svarta leggins + armband och en klämma i håret, haha, jag kanske lägger in bilder sen, och om jag har tar några idag, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


snabbis

Hejsan, mamma och jag har nyss haft typ spa nu blir det popcorn cola och film, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


SM-GULD !

hv blå är dom bästa hejaheja...

GULDET ÄR I JÖNKÖPING ! :DDD


-rubrik-

hejsvejs !

nu så ska jag snart äta, pappa johan och mofa ska på ngn teater ikväll, då ska mamma och jag myyysa (L) vi ska ha ansiktsmask, hårinpackning, fotbad, och en massa mer ! haha, ni har blivit dåliga på att kommentera.. :( det va väldigt kul när ni gjorde det, kan ni inte va så snälla och börja igen? (a) höhö ^^) menmen, jag stänger av datan nu, så det är inte säkert att jag skriver ikväll, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


morsningkorsniiiing !

goog morning sunshines ;D ♥

Nu har jag vaknat, mamma har redan hunnit baka en massa ! kladdkaka, muffins, frallor och bullar, men nu så blir det blåbarsmuffin och hallongrottor ! men först ska jag ta och äta en fralla. haha, kl är snart 12. Så jag har ju typ sovit hela dan :P SOLIGT UTE ÄR DET JU ! :D haha, tror det va typ 23 grader i solen och typ 10 i skuggan, det är ju rätt varmt, tror jag ? höhö, men jag ska nog sätta mig ute och äta, vet ni ? Vi ska göra om vår altan :D haha, vi väntar bara på ngt som mamma och pappa ska skriva på lr ngt, men DEN SKA GÖRAS OM :D:D (L) vi ska bygga ut och sätta tak och massa, så för alla som vet hur mitt hus ser ut så ska vi ha golv ända bort till mamma och pappas rum (slutet av huset) Där solen ALLTID är och som det ALLTID är varmast :D haha, men nu kurrar min mage som attan ! ha det bäst och njut av dagen (h)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

ni får två härliga sommar bilder som är tagna förra året, titta hur brun jag va :ooooo hahaha :P
bjuder VERKLIGEN på sista bilden, men jag saknar Brastad så mycket !!!!!!!


seriöst ?

shuue, jag sitter och tittar på några bloggar, och så kom jag in på kissies, hon har ju förstorat brösten och en sån massa skit.. och jag tycker hon börjar gå lite för lååångt.. assu hon lägger ju ut typ nakenbilder, seriöst, det skulle inte förvåna mig om hon gjorde det, håller ni med ?
assu jag vill inte va som han som låtsas bråkade med Amir för att bli känd, men jag tycker hon börjar gå lite långt.. va tycker ni?

detta är ju inte de värsta heller...

*klicka för lite större bilder*


aja, jag ska försöka sova nu,

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


woho !

assu bara för att jag inte har ngt att göra och inte orkar gå och lägga mig så tänker jag BOMBA er med en massa tråkiga inlägg, (korta) men tråkiga, jag kommer inte skriva om ngt typ, haha, lr joh ngt men haha inte roliga iaf, kanske ska söka på google på söta bilder och lägga upp ? haha, ne men jag ska visa en sak jag ör lite STOLT över (a)

för ni ser att varje månad googlas: SVENSSONSFLICKA mellan 0 - 90 gånger :D
testa själv ! googlad.nu 

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hej (L)

hejsan alla fina <'3
jag sitter och lyssnar på musik och tittat lite på bloggar.
just nu lyssnar jag på en låt som jossan h spelade för mig, jag är kär <'3

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥

DkR ft. Miller - Har du glömt


några till fina låtar:
jag tycker att dessa låtar är väldigt härliga att lyssna på när man ska sova lr om man är ledsen :)

kewd - en ängel från ovan


Sofijah - Du är det finaste jag vet
 


Richard Marx - Right Here Waiting For You


PIZZA ÄR SÅ GOTT :D

rubriken stääääääääääämer !
haha, fast ba för att det är så gott ätar man så mkt.. huhuh.
Nu har jag iaf ätit upp, sjukt gott vare, just nu tittar vi på Legend Of The Seeker och jag stavar säkert fel men vad gör det ? :P haha, fast nu är det paus och jag bloggar och mamma och pappa plockar bort allt.. ehm, skriver ett inlägg innan jag nanar, men nu blir det tv i några timmar, haha, det va ngn ny serie som började vid halv 10 oxå som vi ska titta på. MEN NU SKA JAG GÅÅÅÅ. HA DET BÄST !

puuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


fredag.

FREDAAAG ;D
haha, Hejsan alla bloggläsare !
Jag ahr inte orkat skriva tidigare idag, för när jag kom hem tog jag på mig myskläder och halv sov i soffan, va och är sjukt trött, så hela min helg kommer jag sova, jippi.. haha, fast imån ska vi BAKA en massa goda saker :D:D Nu ska pappa och jag åka och köpa PIZZA ;D kebab och hawaii (y) haha det va längesen man slafsade i sig en sån ! menmen, skolan va helt okej, tyskan va inställd :D:D haha, så jag och eve satt och pratade lite med sofie och väntade .. haha :P Men nu ska vi åka, jag skriver när jag kommit hem och ätit och tittat lite på tv, ha det bäst ! :D

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


torsdag.

SHUUUUUUUUUUUUUEW ;D

hejsan alla söta, nu så har jag kommit ut ur duschen (y) f1 najs .. höhö, HV SPELAR ! :D haha, 3-4 står det just nu.. bajs, Inte för att jag är intresserad av hockey, men visst det kan va kul och titta oå ibland, men det är inte ngt jag typ följer ? haha, men mkan måste ju va med i det alla pratar om (y)
Tonår va kuul, som vanligt. Hade poängjakt, mitt  lag vann :D (L) bara för att jag åt smör. hihi, 1 matsked smaskade jag i mig, fifaaan va äckling det va ! jag mår fortfarande illa.. menmen, VI VANN JUE ! :D haha, har ätit en macka oxå, ska LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSA nu :D:D öva lite på tyskan tills imån, fast det va rätt lätt, skulle kunna några böjningar, men ha det bäst !
god natt och sov gott !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥



medlet lr va man ska kalla det är sjuukt bra, man tar i det efter man har duschat och det skyddar håret när man plattar det, Kostan typ 80 kr ? haha JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! HV GJORDE MÅL ! 4-4 nu dåe. Assu jag måste titta nu. hahah ! :D


shuuuue !

hejsan, om ca 30 min ska jag och mamma gå till tonår :D haha, jag har redigerat bilderna nu, så NJUT ! :D






JAG MÅSTE STICKA NU, MEN NI FÅR MER BILDERN IMÅN ! :D

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


rubrik.

hejsan :D
jag hann inte skriva igår, förlåt...
jag bakade gröna chokladbollar med Felix och Simon :D:D haha, det va sviiin kul :P haha, och så hoppade vi studsmatta typ 1 h innan det började SNÖA ?!?!?!?!?! seriöst.... snö ? -.-' det är ju tur att det gick bort så fort iaf ! :D haha, idag så följde Mirre med mig hem. för imorse klipte jag min lugg... och den blev ju "jätte" bra... haha så mirre fixade den :D:D TACK ÄLSK ! :D:D (L) blev lite hackig för vi hade ingen sån sax man tunnar ut den med, men det gör inget, ska försöka tunna ut den lite själv (y) Juste ! i tisdags va jag ju med Jossan Berra och Mirre :D vi hade sviiin mysigt vi oxå XD tog kort på piren, åt glass, gick på stan och åt, sen skulle Berra åka på ngn övning till hennes musikal, och då åkte jag jossan och mirre hem till mig, lockade mirres underbara hår och tog lite med kort (y) oförglömlig dag (h) aja, nu ska jag ta ngt att äta ! vi åt ba en bulle och en balleria.. blir nog nudlar lr ngt, sen ikväll blir det tonår, Linda och Carro har ändrat schemat så ingen vet vad det blir, men ngt kul kommer det bli iaf ! men nu ska jag äta, för jag är SKITA hungrig !!!!
ha det bäst ! (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


morsnign korsning !

Gos morgon alla underbara människor !
min veckarklocka ringde vid 8 -.-' Nu har jag klätt på mig och plattat håret och nästan sminkat mig, haha :P Ska ta något och äta snart, sen blir det PIREN :D:D haha, jag längtar (y) men jag vill inte bli sen :o så det är nog bäst om jag stänger av datan och gör det jag ska, måste packa ner allt oxå ! :s
haha, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


<'3

Nu ska lilla lollo sova fär hon är jätte trött och ska upp vid 8 imorgon :o
God natt ! sov sött :*


ny duschad ! :D

dagens låt:
Train - Hey, Soul Sister



hejsan alla söta !
jaja, jag vet att jag inte srkivit tidigare idag, men jag har halvsovit i soffan :P haha, ...

menmen, nu har jag kommit ut ur duschen, sjukt skönt vare (y) Imån blir det Jossan Berra och Mirre :D:D vi kmr ha det bäst ! Vi ska te piren och käka glass och äta och ha en massa skoj ! haha, men det komr bli kul iaf :P haha, ska träffa jossan och berra vid skolan 10 imån, sen så cyklar vi ner till piren och möter mirre. så, jag kommer inte skirva imån :O:O:O:O:O:O men ni får klara er utan mig .. och jag ska försöka klara mig utan er... men jag kankse skriver på morgonen om jag har tid ! vi får se.. aja, Dagen har varit chill (h) typ halvsovit som jag sa framför tv:n med brur, hjälpt mamma lite med maten, ätit, haha, inte specielt intressant, just nu lyssnar jag musik :D:D:D men jag orkar inte skirva mer nu, (inte för jag har ngt att skriva..) haha !
ha det bäst ! :D:D (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

 


HEEEEJ :D

hejsan !

sitter just nu och tittar på Bones :D:D så sjukt bra är det (y) haha, just nu är det paus, och då passade jag självklart på att skriva :) har duschat och sitter och pluggar -.-' assu jag kan INGET .... uuuuuuuuuuush ! haha, på tisdag har vi STUDIEDAG :D:D Då ska jossan och jag ev till piren och mysa lite och så :P haha, vi får se hur det blir, jag vet inte ens om ngn av oss kan ? :P haha, ja ba nämnde det i fregags (y) menmen.. nu slutar pausen, så ni får ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


helluu :)

hej, ni har fortfarande inte kommenterat vilken header jag ska ha :o
snälla gör det, för jag vet verkligen inte vilken JAG vill ha !


 


back to reality..
HEJSAN SÖTA !
haha, kom nyss hem fårn Pontus tennis. Han va sviiiin duktig :D haha, och självklart tog jag med mig kameran och fotade, Nu ska jag baka sockerkaka :D:D:D sen så ska jag hjälpa till med maten, sen blir det plugg !
orkar inte skriva så mycket, haha, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥



natti natti

nu ska jag sova.
God natt, sov sött :*

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


HJÄLP ?!

moa om bilderna, njut :*:

fina grejer! sån bh har jag med! it's cute! ;D
men du.. vad köpte du dina solbrillor . dem svarta! as balla! :D
du kan svara här på detta inlägget elr nåt för jag har inte kvar min blogg:s<3

svar: Tack ! jag har köpt mina på Ekohallen (a) Haha, heter det så ? haha, du fattar la vad jag menar :P ? haha, dar har jag köpt dem iaf, kostade 79 kr, :)




NU BEHÖVER JAG HJÄLP !
jag satt och pillade lite på headern, men jag vet inte vilken jag ska ha, jag fick iden från bloggdesign.se såå, VILKEN TYCKER NI JAG SKA HA ?
den jag har eller den nya ?
 
TACK PÅ FÖRHAND ! :D (L)

puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


bilderna, njut :*

+ allergi tabletter och lite saker till bror :)


hemmaaaaaaaaa :)

hejsan söta !
min huvudverk har kommit tillbaka .. ska äta och om det inte blir bättre så blir det alvedon och vila igen.. aja, Jag hade jättemysigt med mamma :) blev en hel del faktiskt, pratade med pappa nyss, han och den/de han åker med har inte hittat lr fått tag på några biljetter så han kanske inte kommer hem förens i slutet av nästa vecka :'( pappii aj miss you (L).. Jag orkar inte lägga in bilder på vad jag köpt just NU så ni får de när jag har ätit, och det äy typ om 30 min ? haha, aja, ha det bäst, nu ska jag KÄKAAAH !

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥


guten morgen !

Morsninh korsning !
idag mår jag mycket bättre, alvedonen hjälpte (y)
haha, just nu lyssnar jag på Justin Bieber - baby, han är så söööööt <'3
haha, aja idag blir det stan, rusta, eko och leta täckbark med mamma :) vi får se vad vi hittar, jag skulle verkligen vela ha ett par nya chinos för mina är för små, och iman mamma tycker de är sjukt snygga så tror jag att jag får ett pår :P haha lam jag är xD aja, sen så blir det lite pluggande och så.. ehm pappa skulle kommit hem igår från italien, men iman alla plan är inställda kommer han inte hem förens på sönda, lr kanske ännu senare.. han har iaf åkt en bit och är ngn annan stans nu, hos den killen han är där nere meds bror. Haha, och han skulle ba på ngt möte lr ngt så han har ju inga kläder :P haha, pratade med honom igår, och då hade han det jätte mysigt, satt och drack öl på toppen av chamonix, haha så han har det bra iaf! fast man saknar ju honom <'3 menmen, som sagt kommer jag vara borta idag, så jag skriver nog bara ikväll. Nu ska jag äta lite frukost sen ska jag fixa mig. ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥

haha jag tycker bilden är så söt :P


fyyyh.

hej, dagen har varit helt okej, åkte och firade mormor som fyller 65 idag :D
GRATTIS :D (L)
jag har sjukt ont i magen och huvudet, alvedon och vila är det som gäller för mig ikväll, orkar inte skriva mer, ha det bäst.

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥


GODMORGON ! :D

Godmorgon alla blogg läsare ! :D
nu så har jag klätt på mig och ska äta, haha, smink blir det inget idag :oo haha, joh, men assu imat det är sol ute och man är ute mer så vill man ju inte bli fläckig i ansiktet, utan man vill bli fiiiin :) haha, så jag skiter i sminket nu ! visst är jag duktig ? haha, sen ska jag titta det sista på tyskan och engelskan oxå, Ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

dagens outfit:
vitt linne: H&M
grönt linne: H&M
svarta leggins: H&M
svart kofta (ej med på bilden): BIKBOK


ååååh !

jag tittade på några bilder sen jag bella jennifer och mirre sov över, så såg jag dehär UNDERBARA bidlerna på mig och mirres katt (som jag inte kommer namnet på)

titta så söt :D:D (L)


låtar :)

hejsan !
nu så har jag ätit lite nudlar, solat och suttit vid datan, så nu är det dags för mig att plugga, och jag tänkte lägga upp några av mina favorit låtar :) NJUT !

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

Jesse McCartney - Beautiful Soul


Justin Bieber - baby


Taio Cruz - Break Your Heart


Jason Derulo - In My Head

Timbaland - If We Ever Meet Again ft. Katy Perry

Jesse McCartney - Just So You Know


27 GRADER I SOLEN ! :D (L)

AAAAAAAAAAAH! :D:D:D:D
haha, nu har jag kommit hem från skolan, sitter i en solstol ute på altanen, det är 27 grader i solen ?!?!?!?!? kan ni fatta ? det är fan RIKTIG vår nu, så otroligt härligt ! snart ska jag in och äta, ikväll bilr det TONÅR :D:D haha, sen ska jag plugga lite oxå, nu sitter jag och webabr med Felix :D haha, lr jag gör det -.-' för den lille skiten har ingen -.-' haha, aja, VÄDRET ÄR UNDERBART ! :D önsker hela året kunde va såhär :d
haha i skolan låg vi och solade och pratade och lekte, haha i typ 1 timme efter maten, sjuuuuukt skönt, och söta Berra har redan börjat få färg i ansiktet :P JA VILL OXÅ ! :d haha, men det kommer, oja, det kommer ..
aja, ni får ha det bäst, och jag komemr ha på datan så jag slänger nog in ett till inlägg sen !
ha det bäst och NJUT AV SOLEN !

+ att älskade och saknade jossan kom hem i natt ;:D så hon va i skolan, och den sötnosen har oxå fått färg ! haha, JOSSAN VÄLKOMMEN HEM :D:D

puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


i'v tried so hard to let go of you ..

Godmorgon ! :D

nu har jag klätt på mig, och ska fixa håret och lite så, börjar 20 över 9 idag :D så jag cyklar vid typ 9, så jag har 1 timme på mig att sminka mig och äta :P haha, mamma åkte precis, så jag och bror är hemma själva, haha, han börjar 9 :P men nu ska jag sätta upp mitt hår och sen ska jag äta lite, ha en bra dag !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

dagens outfit:

vitt linne: MAMMA KÖPT TE MIG I GÖTEBORG
adidas tröja: ULLARED
leggins: ÅHLENS
+ att jag ska ha en sjal från JC sen :)


I want you and your beautiful soul

I know that you are something special
To you I'd be always faithful
I want to be what you always needed
Then I hope you'll see the heart in me
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
 ~nana~
texten stämmer sjukt bra


nu ska lilla lollo läsa ignom det sista på satsdelar och läsa, sen ska jag nana !

godnatt och sov gott ! (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


shuuuuuue ! :D

hejsan alla bloggläsare !
nu har jag precis kommit in från en underbar dag ute med bror och ut från en härlig dusch !
haha, nu sitter jag i min "mysdress" och ska plugga -.-'
När jag kom hem från sången så hoppade bror och jag studsmatta, sen kom mormor och morfar och år kladdlkaka med oss ! haha, johan och mamma bakade det medans jag var borta, sååå.. ningen deg till mig :(
haha, ehm johan och jag cyklade runt lite oxå, och tittade i ngn bok :P haha, nu är jag faktiskt trött :o:o haha, aja, ska titta tv ikväll, men nu blir det plugg ! skriver innan jag stänger av datan !
ha det bäst och nu kommer lite bilder från dagen :) (L)

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥

jag just nu :P


dagen:


21 + och SOLSKEN ! :D

Hejsan alla solstrålar !
nu har jag kommut hem och ska äta. Jag ligger faktiskt på en filt ute på altanen, det är 21 + och strålande solsken, lan det bli bättre en vårdag ?
Och så hös en massa fågelkvitter, me löw it !
haha, aja, skolan idag va kul, för vi hade elevensdag, jag hade syslöjd, det var sådär, men jag blev nöjd med resultatet :D haha, bara det att jag är ju sååååååååååååååååååååå duktig på det -.-' haha, och det var inte kul ! aja, de ska ha ngn utställning innan man tar hem dom så jag visar bild då :P inte för att jag har ngn nu men.. haha ! aja, om 1 timme ska jag åka och sjunga, undertiden blir det slapp ute i solen !
men nu ska jag äta ! ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


berra har rätt !

Godmorgon på er ! :)
BERRA HAR RÄTT ! haha, jag skrev att vi började halv 8 :P och vi börjar halv 9 :P haha, nu har jag ätit frukost, lr snart, för jag ska ta en macka oxå :P haha, sen så ska jag cykla till skolan vid 8 typ, för mirre ville att jag skulle va där tidigt för hon kommer tidigt :P haha, visst är jag snäll ? + att jag inte har ngt att göra nu på morgonkvisten ! menmen, ni undrar la hur jag ser ut idag ? och nu ska ni få se det :P haha !
ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

dagens outfit:

rosa linne: GINA
adidas tröja: ULLARED
leggins: KAPPAHL


louisesvenssooooooooon :*

hejsan söta !
nu har jag kommit hem från miniminiorerna, ätit tittat lite på tv och gjort en MASSA matte. haha, jag och mamma har suttit i typ 40 min :* haha, så duktig är jag, lr egentligen inte, för jag fattade inget förens nu. haha, men det ör ju bra att jag fattar nu :P haha, ska titta på engelskan och tyskan senare oxå. Impn blir det ELEVNSDAG :D haha, börjar halv 8 och slutar vid 2. Sen blir det sång och sen så är jag friiijjh :* haha, plugga lite då med till satsdelar "testet" haha, det ska jag kanske göra ist för eng och ty ? haha, vi får de.. nu ska jag titta på tv, igen, haha, bara en fråga, SKA JAG HA EN FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN ?
lr ngt annat, typ snyggase headern lr typ ngt annat ? haha, SVARA ? okej :P haha, för jag tycker det borde hända ngt på bloggen ! och kom gärna med förslag ! Och kommentarer är ju alltid kul. OCH TACK ALLA SOM GÖR SÅ MIN STATISTIK ÖKAR ! me löw it (L) men ni får ha det bäst, för jag vill inte missa allt på navy CIS :*
och nu blev det självklart paus -.-' så jag skriver lite till :P haha, miniminiorerna va kul, anki och Anilla pratade om va de gjorde i huset och sen blev det lite små saker oxå, vissa är ju jobbiga oxå .. -.- haha, men nu ska jag sluta. Ha det bäst och njut av kvällen, och imat jag stänger av datan säger jag GODNATT TILL ER ! (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


-ribrik-

hejsan alla bloggläsare !
Nu har jag kommit hem och sitter och äter :)
ikväll blir det miniminiorerna, och plugg, haha, nu sitter jag och tittar på Joey oxå, sen blir det Gohst Whisperer :)
jag ahr inte så mycker att skriva känner jag :s haha, skolan va helt okej, Fick reda på Fysik provet idag, hade bara 2 fel, och det är la okej ? :) haha, aja, nu ska jag titta vidare, för pausen är snart slut. ha det bäst och sköt om er !
JOSSAN DU ÄR SAKNAD ! kom tillbaka (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


godnatt (L)

hellu soeets :*
nu har jag kommit ut från duschen och smörjt (stavning?) in hela miiig ! haha, så duktig är jag, haha, nu ska jag ta bort smink och fixa det sista till skolan, sen ska jag lägga mig och läsa twilight; 3:an ! den är suuuuuuuper bra ! JAG TYCKER ALLA SKA LÄSA DEN SERIEN ! för man blir glad och helt beroende, det är ju kul ? haha, menmen, ni får sova gott och jag kommer inte skriva imån morgon så jag säger GODMORGON till er oxå :*
haha, nu ska jag gå till mig ÄLSKADE buuuuch !
ha det bäst och sov gott ! (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


BLOGGBETYG !

hur tycker du min blogg är ?
rösta här ! :D



puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


Rubrik: hej, haha ;D

hejsan söta :*
nu har jag fixat sofies header :) den blev söööt :) haha, sjukt bra ide du hade sätan ! :D haha,
jag har redigerat lite bilder, lr 1 bild haha fast till 2 ist. haha, nu ska jag plugga lite sen ska jag in i duschen och vaxa benen (a) sen ikväll ska jag byta en sak på sophias header, haha så snäll är jag :) och när jag skriver typ: designby:svens.... blabla så menar jag headern. Och om de vill fixar jag lite på själv "bloggen" haha, för jag gör ju inte sånna snygga som vissa gör. haha, men ni får ha det bäst

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

vilken är finast, 1. eller 2. ? :)



hejsan älsklingar !

hur mår ni ?
jag mår toppen ! måndag idag dåe, första skoldagen på en vecka..
haha, det gick bra och dagen va som vanligt förutom att jossan inte va där.. MISS U BABE ! (L)
haha, utvecklingssamtal idag :o haha, det gick faktiskt jätte bra, de tycker jag är pratig annars är allt supeeeer ! haha, kom hem vid kvart i fyra typ, så jag har varit hemma en stund, haha, har ätit och tittat på tv och myst lite. haha, hur har erat påsklov varit ? mit har varit supeeeeeeeeer haha, yeeeeeeeeeeeeeah :***
men det har varit sjuuukt bra. huhu, ne nu ska jag inte flumma. VÄDRET ÄR BÄST ! haha, njah inte bäst, men det är väldigt härligt ! sol och varm - me like it ! fast, klart man längtar till sommaren ! och vet ni, det är typ ba 1 och en halv månad kvar till jag fyller år :D haha, fatta najjs ?! men det är fortfarande snö ?! -.-' och jag fyller år på SOMMARLOVET inte typ snötiden ... haha jag ska plugga lite på satsdelar . haha, men det kommer säkert gå jätte bra. tror jag. haha, ne jag vet inte. menmen. nu så får ni njuta av livet utan mig. för jag ska gåeee. ha det bäst och aah, NJUT AV VÅREN !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


bilderna ;D

hejsan, nu kommer bilderna njut,
och JOSSAN JAG SAKNAR DIG SJUKT MYCKET, HOPPAS DU HAR DET BÄST,
AJ LÖVE JU  (L)
(jag lägger inte in på strumporna :P)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


i'm back !

hejsan alla fina bloggläsare !
nu är jag tillbaka ! haha, förlåt att jag inte skrev igår, men jag orkade inte :P haha, och i torsdags kom jag hem vid 8 och då kollade jag på vampire diaries (L)
haha, och jag gick o la mig direkt efter det. haha, ULLARED VA SUUUPER ! haha, hittade lite saker, haha, men inget skärp :/ haha, jag har letat typ i en månad ? -.-' aja, idag så va mamma, johan och jag på stan vi köpte det vi inte hittade i ullared typ, haha, och lite annat :P aja, vi har precis kommit hem, jag sitter och dunkar musik, yeeeeeeeeeehh :* huhu, ska baka lite idag sen så har jag inget planerat. Kanske ska ut lite, titta om tussilagon har börjat titta fram än. Sen så blir det la slapp haha, imån så händer inget -.-' haha, kanske hittar på ngt med ngn. ska till eve och lämna lite jag köpte till henne i ullared, haha, som hon ville att jag skulle köpa. lr så kanske vi tar det på måndag. SHIIIT ! påsklovet är snart slut ! :oooo haha, men det ska bli kul att träffa alla igen :) aja, nu så har jag lut på alla fina ord. haha ha det bäst ! och njut av det lilla som är kvar av påsklovet ! (L)

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

ullaredsköp:

1. svart adidas tröja                2. två stora nana tröjor           

3. svartglansig kort kofta           4. jeanskjol        
 
5 & 6 truusor ;)

 och ett par söta sjalar :)

dagensköp:

mjukisar, linne, linne, strumpor och skjorta
bilder kommer sen ! 

                      
och jag tycker nu ska rösta på mig, haha lr min blogg på:
http://www.mylifeasmadde.devote.se/ 


onsdagdensjundeapril

hejsan sötaste (L)
vad gör ni ?
själv väntar jag på att maten ska bli klar!
haha, tis-ons, dagarna har varit undebara ! haha, vi tittade på film till typ 2 i går, sen gick vi och la oss. Vid 10 vaknade vi, åt frukost och fixade oss, vad typ 11 så åkte vi till stan. Jag köpte ett puder, en sjal och tofsar på H&M.  Jag ville inte köpa för mycket iman jag ska TILL ULLARED IMÅN ! :D:D
haha. japp så år det ! Imån vid 12 lr ngt åker jag mamma bror atti filip pontus momo och morfar till ULLARED !
haha, jag ska shoppa s¨det ryker om det ! haha, jag kommer inte orka skriva på morgonen fö då kommer jag ha mycket att tänka på. För jag ska göra mackor vi ska ta med oss + STADIG frukost till mig och bror,  och inte glömma hörlurar och kudde. och lite små mynt haha, måste ju ha det till fikat :P haha, jag har "lånat" pappas data och han vill ha tillbaka den nu, så det är bäst att jag avslutar. haha.
ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

juste! JOSSAN HA DET BÄST I ITALIEN ! KOMMER SAKNA DIG SJUKT MYCKET ! (L)
haha :D (L)


-rubrik-

hejsan bloggen !
nu så har jag kommit till EVLINAAAA :D haha, vi ska hitta på ngt nu, haha, jag ska packa upp alla mina små saker jag har med mig, hem ikväll blir det PIZZA ! :D haha, muuums ! haha, nu ska jag platta håret och sminka mig, haha, jag duschade efter massagen för Anneli smörjde in massa oljor och sånt, sen masserade hon min mårbotten och då fick man massa oljor där i oxå.. haha, så jag behövde verkligen en dusch :P mahahaha ;D
men ha det bäst, för det kommer vi ha huhu :)
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
haha, jag bjuder på bilderna :)

rubrikeeeh :*

hejsan !
haha, nu ska jag snart göra lite plättar !
ni får ha det bäst. haha

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


God morgon !

hejsan alla fina och goa bloggläsare !
jag har nyss vaknat och sitter just nu och äter frukost :) haha, lr jag och brur gör det. Vid halv 1 kommer momo eller mamma och kör oss dit vi ska bli maserade, så skööööönt ! haha, när det är klart ska jag äta och sen till ewe. Jag ska fixa lite och packa ner allt jag ska ha med mig dit om en stund. Jag hinner nog inte skriva när jag kommer hem. men jag slänger nog in ett inlägg innan vi går. Och så bloggar jag troligtvis hos ewe :)
ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hejsan ! (L)

hejsan !
vet ni, idag vaknade jag 12 ! :o haha, typ sovit halva dan ! huhu, jag har nyss bestämt att jag ska nana med ewe imån ! myspys (L) haha, idag så blire det bruuuur :) haha, ne men vi ska hitta på ngt, haha, snart ska vi äta :) jag har inte så mkt att skriva imat inget har hänt :P haha, men ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

dagens outfit:

bilden gick inte att vända-.-'

t-shirt: H&M
kortbyxor: VEROMODA
leggins: ?
armband: H&M KICKS och BIKBOK


keep on walking...

hejsan söta !
nu är jag klar med MOAS header. så söt är människan !
haha, dagen har varit GRYM, jag menar verkligen sjukt bra !! haha, jossan, du är en ängel ! haha, jag är sviiin trött och ska ba tvätta bort sminket och sen ska jag läsa, har nämligen börjat på 3:an. Ljudet av ditt hjärta jag har bara läst typ 20 sidor, och det handlar om Jacob.. fyyyh, han är såååååååååååå snygg ! men det ska va bella och edward ! jag är verkligen galin i twilight serien ! haha, jag och mirre, det är det enda vi pratar om, seriöst nästan ALLT vi pratar om Robert pattison Taylor Lautner HELA tiden. haha 24/7 haha, men de är så snygga och assu böckerna ! gaaaaash ! haha, va lam jag är, men ni förstår att jag gillar twiliht ? haha, aja, det ska jag läsa iaf, vet ni, det som är lite kul är att jag inte gråter till filmerna men till böckerna ! haha så gulligt. jag gråter till böcker. en liten lipsil :P haha, men det är nog för de är så bra oxå, det händer ju mycket mer i böckerna, om ni inte har läst de tyckar jag VERKLIGEn att ni ska det ! haha, aja, till mig nu. Jag som sagt har haft en sjukt bra dag, imån har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det har blivit lite ändringar i min "planering" vi ska till ullared på torsdag ist. ehm allt annat är som vanligt. ngn dag ska jag om moa leka :D:D haha, ehm tisdag masage :) onsag - ? haha, aja, nu så får det räcka. det blev ett riktigt långt inlägg idag ! haha med det är la kul ? eller ? haha, men ni får ha det så bra och sköt om er !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

snyggingarna på bild ! :D


HAHAHAHHAH ! när jag sökte på google efter snyggingarna kom denna bild fram. så söt !
hahahahahahahhahahahahhaha :D:D:D:D:D:D:D:D


äntligen...

..haha !
hejsan alla söta (L)
nu så har jag suttit vid datan och redigerat och beskärt bilder så det rycker om det ! haha, neeh, så mycket har jag inte gjort, men nånga. haha, danatn stängdes av för lilla lollo är så dum och glömemr sätta i sladden ? och set tog ju ett tag innan man hade hunnit starta allt och för datorn att bli normal igen, haha, det kanske bilr ett extra poäng på dumhets testet ? :P haha, aja, nu får ni NJUTA av alla bilder !

igår:


imorse:


hos jossan !:


hejhej !

HEJSAN !
nu ska jag hem :( jag bloggar och lägger in bilderna ikväll ! eller senare ikväll, haha 

puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

shuuue :)

hejsan söta (L)
nu har vi varit ute och fotat :) haha, ehm, nu ska vi göra ngt, haha ! jag lägger in alla bilder när jag kommer hem, bara så alla vet är jossan jätte lam -.-' haha, min lilla älskling, huhu, hon är sjukt söt ! vet ni det ? och så blir hon sjukt fin på bilder, som johan :P haha, just nu lyssnar vi på musik och jossan kollar bilder, ha det bäst !
hahahaha ! mmmmmmmmh, hejdå ! 

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

me♥bilden (den är inte fårn idag, men det är ba jossan som har den)

HEJSAN ! :)

helluu på dig dig och dig :)
haha, jag är hos jossan nu, och jag orkar inte skriva så mkt, men ni får gå in och läsa på hennes och titta på alla fina bilder :) HAHAH !
http://jjoesfin.blogg.se
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

bara för att jag inte har ngt att göra tänker jag slänga in ett test !

enjoy :) 



Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det HAHAHHA ! :D
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 11 JAG ÄR INTE DUM :) hahah ! (L)



vill ni ha ett till ?
mahah, visste det, enjoy again ! :)


Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[x] Det finns en pool i din gård. (på somman ja !)
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är. ??
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar. (händer..)
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
 [ ] Du har aldrig fått IG. (inga betyg än ? men jag har aldrig fått omprov)
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person. ( det är jag la ? :P)

Total: 23 :)
———————————
Total : 23 :)

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

mahaha nu får det la räcka !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


fortfarande hon momo och mofa :)

hejhej,
jag är fortfarande hos momo och mofa som sagt, så jag hinner inte lägga in bilderna när jag kommer hem, för då ska jag ta bort smink och titta på tv, jag kanske bloggar om pappa har på sin data, men där har jag ju inte bilderna... så de får ni imån kväll. Varför imånkväll ? joh för att på morgonen ska jag gå munksjön runt och sen ska jag va med jossan så jag kommer inte hinna på dagen :P haha, det kommer bli en massa bilder ! från idag-imorgon, snacka om ögon godis ! haha :) aja, ni får ha det bäst och imat jag troligt vis inte kommer skriva så säger jag god natt, och sov sött !

puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


PLYM ÄR BUSIG :)

maha, så alla vet :)
haha, nu har jag och plym kommit hem från en nästan 2 timmar lång cykel tur :) haha, vi cyklade först till dammen, sen till blå huset. sen till stoppet och sen ner till stan och piren. att sitta och ba njuta av våren på piren va sjukt mysigt och kul :) haha, sen så cyklade vi hem och stannade till vid ett träd som fallit och tog kort. det va INTE  kul, för det va typ 294761369010019371385761385274 miljoner småkryp där :O:O:O:O och de kröp in massa i mina skor :'( mdet va inte kul. så jag cyklade barfota hem :) så duktig är jaah :) (L)
nu så ska vi redigera bilder. sen ska plym hem och äta och jag ska äta och sen ska jag till mormor och morfar !
 BARA SÅ ALLA VET HAR VI SATT UPP VÅRAN STUDSMATTA :D:D haha lr Johan och mamma har satt upp den. aja, ha det bra och bilderna kommer ikväll ! 

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


vi bjuder VERKLIGEN på bilderna :P (L)


tack tack tack !! :D

guten morgen !
nu har jag:
* varit nere på torget
 * ätit frukost
* tittat på alla fina kommentarer !
* suttit vid datan !

haha ! idag så ska jag och plym göra ngt. haha, ska ba sminka mig !
och jag måste ba säga TACK, för alla fina kommentarer ! Det värmer verkligen mitt lilla hjärta !
som sagt så ska jag va med plym, hon kommer nog till mig, annars åker jag till henne. Ska ut och fota !
och fortsätt kommentera ! för det är sjukt kul att loggi in och se nya hela tiden :P haha, ikväll ska jag till mormor och morfar :) hinner nog inte skriva så mycket kanske lägger in bilderna när jag kommer hem. Vi får se. Hoppas inte på för mycket ! haha, aja nu är det bäst att jag fixa det lilla sista :P ha det bäst och GLAD PÅSK !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

bara en liten fråga ! va tycker ni om frågestund på onsdag ? ;) :P (L)


nu är allt klart och jag kan äntligen sova ! :P

hahah ! nu har jag gjort klart allt sophia ville, jag tyckte det blev fint och det gjorde hon oxå !
klicka gärna in :) ------> http://sophiafroden.blogg.se/

aja, NU ska jag iaf sova på riktigt. haha, ha det bäst och ta hand om er.
+ ATT JAG ÄLSKAR ATT MIN STATISTIK ÖKAR HELA TIDEN !! :D:D (L)


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


godnatt (L)

hejsan,
nu ska jag fixa lite på sophias blogg, sen så ska jag sova, ska upp tidigt imån.
så.. Godnatt alla söta (L)


fredagdenandraapril

hej alla söta :)
va uppe på a6 med mamma en liten stund innan, och det va inte kul.. det va sjukt mkt folk så vi åkte hem :P sen åkte pappa och jag till eko och coop mysmys. Just nu tittar jag på Harry Potter och de vises sten på 6:an, mamma och pappa gör plankstek ute i köket så gott är det ! haha, jag tänkte berätta om hur min vecka kommer vara, assu vad jag ska göra och så. Sen stänger jag nog av datan. sakna mig inte för mycket !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


fredagdenadraapril

DAGENS OUTFIT:



t-shirt: H&M
leggins: BIKBOK
armband: KICKS


GODMORGON ! haha, är det för sent att säga så ? :P
haha, jag vaknade iaf vid 10 lr ngt. så har jag ätit frukost och klätt på mig :)
idag så ska jag göra en massa saker. haha, lr inte så mkt igentligen :P haha :)
haha, ni vill la veta vad jag ska göra vah ? mahaha :) jag ska:

städa mitt rum

duscha

ta ner sommar/vår kläder

lägga upp massa vinter saker.

kanske åka till a6 med mamma
(om inte mammi och pappi ska måla ngt)

göra en header

SLAPPA OCH MYSA FRAMFÖR TV:N !

haah :) på tal om våren, när jag vaknade så va allt helt tyst och så hörde man fåglar kvittra. Det va så mysigt jag ba låg i sängen och lyssnade, nu märks det att våren är på väg, lr nästan är här :) haha, jag mår sviiiiiin bra idag om det är ngn som vill veta. haha, jag vet att jag är jätte lam nu, men jag kände för att skriva ett långt inlägg idag :) haha, huhu hihi :) aja, jag kommer ha en bra dag idag tror jag, ävem öm det är långfrdag idag. så ska man la ha tråkigt ? imat jesur korsfästes igår och dog ? TROR DU PÅ JESUS OCH NÄR HAN KORSFÄSTES OCH ALLT ? nu har jag slut på alla roliga saker att skriva om. så nu får ni ha det bäst och ha en bra dag !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


bilderna


torsdagdenförstaapril

hej på er :)
nu så har jag kommit hem. tagit på mig pyjamas tvättat bort sminket och gått på toa :) haha, jag sickar cykelbilderna till martin just nu, sen så ska jag titta på Vampire Diaries om den har kommit ut på tv6 play än :)
har det säker inte .. haha, sen så ska jag sitta och mysa framför datan, kanske titta på ngn film kanske ? ngt blir det iaf. Tonår va mysigt som vanligt. först va vi i kyrkan och lyssnade. sen så bakade vi, haha lr jag och KM gjorde det, de andra spelade spel. Sen så satt vi och pratade och myste tog lite bilder :) haha, jaaaaapp, det var allt. ha det bääääääääääääääst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

(bilderna kommer i ett nytt inlägg när jag hunnit redigera dom :))



hej :) (L)(L)

PÅSKLOOOOOOOOOOOOOV ! :D:D:D
mahaha (L)
jag kom hem för typ 30 min sen, har varit och tagit sprutaa... haha, ehm typ bot fästingbett.. just nu tittar jag på slutet av Ghost Wisperer sjukt bra är det :) haha, idag så blir det tonår. och typ slapp ! haha, sitter och lyssnar på musik oxå :) i löve it :) mahaha, ehm dagen va bra, hade ba 1 lektion :D:D mahaha, sen va typ jag, mirre, jossan, jossan, bella, cassie, simon, elin, natha har jag glömt ngn ? haha, så övade vi typ till lunch sen så kom alla och kollade sen slutade vi :) mahaha så soft dag :D:D:D det var nog allt. Ha det bra.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥