naaaaatiti naaaaaaaaaaatti

hejsan soets ♥

nu ska jag läsa och sen nana, höhö.
fixat en massa med hagacuppen med pappa, men nu är jag sviin trött och ska snart sova.. höhö, ha det så braaa !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


shuuuuueeh :P

hejsan alla bloggläsare !

sitter och tittar på tv, har nyss varit ute och solat och läst, va på a6 och köpte skor med mamma innan, det blev 2 st, höhö, ehm, ska göra ett fysik test lr va man ska säga, aah, ehm dagen har varit bra, imån ska jag till piren med Linn Kevin och John :) åker dit efter skolan, så jag kommer inte skriva då, kommer hem typ vid halv 6 lr ngt :) skriver då.. hihi, ha det så braaaa !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


nattinatti ! :D

hejsan söta, nu ska jag lägga mig och läsa sen nana !
sov sött och gonatt !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥




hejsan sooooeeeets :*

hejsan sötnosar !
just nu är jag hos momo och mofa, jag och pontus har nyss varit och spelat fotboll och basket :D haha, åt en massa gott innan, och så var det ju kyrkan idag och det va jätte mysigt, kanske ska gå ner och titta när Haga spelar, om jag orkar, kvällen igår va supeeer :D haha, jag hade jätte kul, synd ba att mirre inte kom.. aja, skriver när jag kommer hem, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


*bildrepris* men jag har ingen på mofas data :P


och detta köpte jag:

1. Carlings - 159 kr
2. Gina - 129 kr


bilderna :)


Heeej ;D

hejsan sötnosar, nu har jag ätit frukost, duschat och klätt på mig :)
Dagen igår va suuuuuuuuuuuper kul ! :D haha, köpte en t-shirt och ett linne :) (bilder kommer senare) jag ska oxå lägga in bilderna sen tonår lite senare, ska ba lägga in dom på datan och så.. höhö, just nu lyssnar jag på musik och jag har blivit kär i dessa:

E.M.D. - save tonight


 K'naan - Wavin' Flag


idag ska jag iaf på Rix FM festivalen med Mirre Felicia och Amanda :D det kmr bli suuuuper kul, så jag kommer inte skriva ikväll, och inte imån heller, för då ska jag på "vårfest" typ i kyrkan och sen ska jag till mormor och sen fixa lite saker med pappa mm.. sååå sry men jag kmr inte skriva då, men jag ska försöka hinna med ett kort inlägg ! :D haha, aja, ska iväg typ vid 5, vet inte riktigt när jag kommer hem. lite innan 10 tror jag, haha, jag ska lägga till en ny kategori från och med MÅNDAG : VECKANS SNYGGING ! :D haha, varje måndag kommer jag lägga in bilder på en riktig snygging :) haha, ni kan ge förslag om vi vill, för jag kommer inte komma på alla själv :s haha, men aah, det var nog allt, vi höres !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hejsan sötnosar !

hejsan alla fina bloggläsare !

jag hann inte skriva igår, för jag spenderade hela dagen med Berra :) vi tittade på hennes musical och spelade och sjöng en massa ! och jag kan spela i have a drem på gitarr ! :D haha, den är väldigt lätt, D och A7 i versen sen D A7 och G, haha väääldigt lätt, hihi, men det är kul att spela ! :D hihi, aja, idag hade vi ljungarumstrofen och fyyyyh va jobbigt det va.. jag sprang/joggade/gick med Cassandra och Mirre, sprang på 1 h och 2 minuter, inte jättebra jag vet men jag klarade det iaf ! :D haha, och grattis till Hanna och Jossan som kom 1:a bland tjejerna i 7:an ! :D hihi, aja, idag blir det tonår, vi ska grilla och myyysa ! och jag ahr med mig kamerna så det kommer nog bilder på lördag, frö imån ska jag på Jönköpingsmarknad med Mirre Jossan och Berra och komemr därför INTE att skriva, ha det så bra :)

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

mysmys låt :)
 



jag har nyss duschat och därför ser mitt hår ut som det gör :P


BILDERNA ! 3

GLÖMDE DESSA !
vi blev fotade i lördags på tjejkvällen och jag fick nyss bilderna !
njuuuuut :)



och så hittade jag en film på nevnariens blogg, och jag tyckte ni skulle få se den hihi :) (L)


BILDERNA ! 2


BILDERNA !

skolan


Mirre joss och lollboll :)


MER BILDER KOMMER IMÅN !


whiiiuhuu :D

hejsan !

lördag - söndag, guuuuuuuuuuuuud vilka underbara dagar ! Tjejkvällen var suuper kul, och den va Elin (Nevnarien) som va med och höll i det, och jag typ ääälskar hennes bilder och får otroligt mycket insperation därifrån, det va sviiinkul, och jag har inte lagt in bilderna än, men det ska jag göra imån, + bilderna från fotodagen m. skolan, aja, vi åkte hem till mirre, käka pizza och gick ut och red, det va sviiin kul, haha, sen så gosade vi med Miss Majus kattungar, såååå söta, och Lollo har öppnat ena ögat !! och Jossan är jätte tjock ! haha, KATTUNGEN inte Josefin höhö, och Catwoman va sviiin cuuul, höhö, hon hade 2 svarta sträck under ögonen :P hihi aja, sen tittade vi på Twilight ! ;D lika bra som vanligt, och sen så nanade vi och på morgonen cyklade vi  ner till sjön och fotade lite sen så cyklade vi tillbaka för det började regna, och jag tappade mitt kamerafodral men min mobil i, så den är helt söönder .. :( höhö, aja, sen så hoppade vi och myste i hööööööö och så gjorde vi en ruulig film :) haha, sen bakade vi och matade kattungarna :) höhöm så söta är de när de tuttar, höhö, sen kom jag hem och har typ halvsovit och BAKAT ! just nu väntar jag på att den ska bli kall, och jag tror den är det, sååå ha det bäääst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

bilen är från fotodag m. skolan


hejhejhej :)

shenaaaaaa :*

förlåt att jag inte skrev i går, men det åskade en massa och så hann jag inte efter skolan, aja, igår så var det då tonår, vi satt på taket och fikade ! haha, det va skiiit mysigt men läskigt, sen gick vi ner till lillen och "leeeeeeeeeeeeekt" sen så började det regna och vi satte oss under tag och började myyysa höhö, och sen så började de åska och vi kuuutade in helt skrikande och typ doog, sen kom mamma och hämtade och så blixtrade det och typ slog ner intre alls långt ifrån oss, sviin läskigt, sen kom jag hem och pluggade.. assu det va sjuukt läskigt.. jag HATAR åska... höhö, aja idag åkte jag och jossan till a6, myspys, köpte en body skolavslutningsklänning och nylonstrumpbyxor (stavning?) haha en otroligt mysig dag hade vi iaf, nu sitterr jag och har kollat klart på Legens of the seeker (stavning?) snart ringer mirre och då ska vi bestämma lite om imån, vi ska till Bankeryd och göra en massa sköjj, haha, sen blir det nana hos mirre och fota och mysa med hennes kattungar ! joh, för att Miss Mjau har fått 5 lr 6 st, söta små kattungar, ni vet hon jag var med på en bild och slickade mig på kinden (L) ni kanske inte kommer igåg, höhö, men nu så ska jag gåå..
ha det bäääst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hejsan !

shuuuuuuue :D

nu så har jag kommit hem och ätit, snart ska jag åka till sången, sen så blir det plugg och myyys :D haha, skolan va okej, provet gick bra, jag vet att jag kommer ha ett fel, men annas va allt okej, ehm, aah allt va typ som vanligt, höhö, men nu så har jag inget att skriva, såå, ha det bra :)

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


heeeeeeeeeeej :D

shuuebruuue :D

nu sitte jag och pluggar.. haha, mamma förhör mig och lite såe.. eng prov imån ! :s men det kommer nog gå bra :) dagen har varit braaa, slutade halv 3, kom hem och åt, pluggade och åkte till miniminiorerna, vi hade skattjakt :D haha, nööjjs, aja, nu ska jag fortsätta och det har inte hänt då mycket idag, så jag har inget att skriva, så ni får en liten mumsig låt ist :)

Miley Cyrus - When I Look At You

Miley Cyrus - Can't Be Tamed
såg den på Josefins blogg :)
tyckte den va lite cool för att vara mileys .. höhö :P


morsning korsningn !

god morgon alla sötnosar ! :D

nu har jag fixat mig och ska snart äta frukost, har elevensval och börjag halv 9, så jag cyklar la typ vid 8, eehm, aah, kommer hem mellan 2 och halv 3 skulle jag tro, jag kommer kanske inte skriva mer än ett inlägg, för jag ska plugga ! haha, har musik och engprov i veckan, + lite läxor, haha, man ska kunna hur ett operahus ser ut innuti och va allt heter ? :s och öööh, det är inte precis lätt... höhö, aja, nu ska jag käääka !

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥


DAGENS OUTFIT:
linne: Gina
kofta: Ullared
byxor: Gina
armband: gjort själver :D

mobba inte ansiktet :o


hehe :)

wiiiihuuu :D vet ni ? jag är en av finalisterna i veckans blogg hos sötnosen amanda, och jag tycker ni kan va så snälla och rösta på mig ? :D det vore superdupermuperkuper snällt ! :D:D

klicka här ! 

puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


shuuuuuuuuuuuuue :)

hejsan sätnosar.

Nu har jag kommit hem från en underbar eftermiddag/kväll, den spenderades med det hääääärliga gänget från tonår :D:D:D vi träffades vid fyra och gick sen en bit och tog 13 till elmia, och så gick vi och bowlade, jag kom självklart sist, meeeen det är inte att vinna som är det viktigaste :D haha, aja, sen skulle vi till Vasaspåtå men det va stäängt..  så vi käka PIZZA ! höhö, jag och plym delade på en kebab, jag tycker alcamos pizzor är mycket bättre ! haha, men de gick och äta :D haha, sen så väntade vi på bussen och flummade.. haha, sen så åkte vi hem, och på bussen, assu ni skulle varit med! haha, plym - OMG ! haha, så söt äru gumman, och linda, ditt skratt ! höhö, och alla andra säta människor som va med, ni är underbaraah ! aja dagen har varit grrrrrrryyym !


 jag vaknade typ mellan 9 och 10, gick upp och slaaaappade :) haha, åt lite frukost och så.. sen så duschade jag och sen klädde på mig och fixade håret, sen så åt vi, och så pratade jag med mor och gick runt i trädgården sen gick jag till st:olofsgården och aah, så gjorde vi allt jag skrev + lite till :P
haha, dagen har varit bäääst ! haha, aja, nu ska jag titta på Bones sen läsa och nana, ha det bääääst !

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥

visst är jag ruuulig ?


lördag :)

HEJ !
åååh ni anar inte hur mycket jag har saknat att skriva !
haha, har varit inne vaje dag och inte fått skriva... uuusch ! men nu är jag hääär ! :D haha, idag så ska jag mirre och plym ner till jönköpings teater och titta på Berras musikal :) det ska bli kuuuuuuuuuuuuuul, haha, mirre komemr till mig vid fem, och plyms mamma kör ner oss, men hon är ngn stans så vi får se när hin kommer hem :P haha, aja, nu så ska jag plugga, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


det alla har väntat på :)

SVAREN ! :)

frågan nu då: när ska du fixa min design? :P

svar: PLYM JAG SKA ! :D

 

ditt favorit pogram ?

Svar: VAMPIRE DIARIES !!!! :D

 

Är jag en av dina bästa vänner? (a)

svar: självklart plym :*

 

är jag bäst för de tycker ja :)

svar: du är bäääästast !

 

är de bra att jag har skrivit många frågor ? :) x 3

svar: ja, ja och ja :)

 

nu kommer jag inte på någon mer fråga tycker inte du att jag har varit skit snäll som komenterat så mkt ? :)

svar: Du har varit snällast ! :)

 

är du oskuld?

Svar: Japp :)


vad har du gjort som mest med en kille?

Svar: Dedu..


kan inte du lägga upp steg för steg hur du sminkar dig?

Svar: Jooh :)


vad andvänder du för hårprudukter?

Svar: Shampoo och balsam – Sunsilk lila.

sen så har jag typ som ett skydd för att jag plattar håret – Loréal Studio HotStraight


kan inte du börja video blogga?

Svar: Joh det kan jag :)


lägg upp bild på ditt favorit plagg?

Svar: Suree :)

 

vad använder du för smink?

Svar: Just nu – inget :D haha,

annars - Foundation, puder, mascara, rouge och ibland ögonskugga :)


vad gillar du för sorts av killar (stil)?

Svar: Bad boys ;) höhö, njaah, men jag vet inte hur man ska förklara ? :P


hur ska en kille vara för dig?

Svar: Snäll, kunna prata, myyysig (h) trogen lr va man ska säga :P


mysig hemma kväll eller feeeest?

Svar: Feeeeeeeeeeeeeeeeest :D och hemmakväll, haha :)


vem är din bästavän?

Svar: Jag älskar alla mina vänner :)

 

var gör du din snygga header ngn stans?

Svar: Photoshop CS4

 

välj
landet
eller stan
bio
eller filmkväll
hund
eller katt
pizza
eller hamburgare
att ha skit många kompisar
eller bara en pojkvän som älskar dej & lovar att aldrig svika dej ?

En riktigt svår fråga, men jag skulle ALDRIG förlora en massa kompisar bara för en kille.. hur snäll och mysig han än är :)

Har du fingerpullat?

Svar: Det vill du allt veta vah ? ;)

 

Hur länge har du bloggat?

Svar: Eeehmm,... lite mer än ett år, men jag vet inte exakt när jag började :)


Ca hur många läsare har du varje dag? :)

svar: det är olika hela tiden, men mellan 20 upp till 100 :*

 

vem gillar du ?

Svar: Felix (a)


hur länge ? ;)

svar: ooh.. ehm lääääänge.. höhö :P


har du någon gång funderat på
att bli brunett ? ;)

svar: Jaaaapp :) men färgar jag det kommer jag ju aldrig få tillbaka min vanliga färg, … och jag tycker den är fin (a)


jag saknar dig ska vi ta & vara snart ? (L)(L)

svar: Suuuuuuuuuuure sötan :*

 

vart gör du din blogg design ?

Svar: i Photoshop CS4


vad gör du på fridtiden ? ( jag har inte läst din blogg )

svar: Jag sjunger, är med kompisar och FOTAR ! :D


vad är ditt favo program :D ?

svar: VAMPIRE DIARIES !!! :D

 

hur såg du ut när du var liten? beskriv gärna själv vad du tycker och lägg gärna upp en bild :) <3

svar: ssjäälvklart ! Haha, jag tyckte jag va söööt när jag va liten, haha, iaf sötare än va jag va nu, :P

 

Hemskaste som någonsin hänt dig :D

svar: Oj du, ehm haha, ja har bara varit med om pinsamma saker :omen det var nog när Rune dog.. saknar dig <3


din favo mening?

Svar: eehm.. jag har ingen aning :o haha :P


favo tandkräm?

Svar: jag änvänder en sjuukt bra just nu, den heter: Pepsodent white now


favo färg?

Svar: ehm rosa, röd, svart, vit, blå grön, haha, jag gillar alla färger ! :)

 

favo butik?

Svar: Gina Tricot och H&M


favo hår?

Svar: Hår ? Eehm ja vene :P

välja mellan:
brunt/blont?
lång/kort?
stora/små läppar? Fast inte för stora :P
godis/chips?
läsk/saft?
sjö/hav?

beskriv dig själv

Svar: höhö, en ruuulig och pratglad tjej :P haha,


hur mår du?

Svar: Jag mår bra :)


vad är det bästa med dig?

Svar: Det bästa ? Att jag har de bästa vännerna i världen <3


vad gillar du för musik smak?

Svar: typ allt :P

 

skulle du kunna var biusexuel ?
inget illa menat ? :)

Svar: -

 
favoplagg ! - jag älskar linnen, verkligen ÄLSKAR, och nu så tycker jag den här är sjukt fin, men den är för stor..


hur jag sminkar mig:
1. foundation -  max factor miracle touch
2. puder - maybelline dream mat powder
3. mascara - maybelline the colossal volum express
3. ögonskugga - brun h&m
4. rouge - Isadora perfect powder rouge



och så här såg jag ut när jag va liten :)
0 - 9 (y)


puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


jag har bestämt mig för..

.. att ha en frågestund !
jag kommer inte blogga mellan den 9 - 14 maj.
om jag inte får fler än 10 frågor svarar jag inte..

såå.. FRÅGA PÅ :D
ps. INGA frågor är för dumma ;)


godmorgon !

jag vet att jag inte skrivit på några dagar, men jag har inte orkat, ..

HEJESAN SÖTA !
nu har jag kommit upp ur sängen, ska duscha och äta frukost, sen kommer mofa och hämtar mig så åker vi upp till Media Markt och kollar objektiv, sen så ska jag inte gära ngt.. Igår och i fredags va jag på stan, köpte lite saker, ni kan få se bilder ikväll. slut på helgen är det snart.. buhu. haha. igår va jag på bio med plym :D:D:D:D LAST SONG. den va sjuuuuuuuuukt bra, och jag och plym hade sjukt kul, haha, och alla tittade på oss HELA tiden :oo lite små läskigt.. haha, och när vi tittade på filmen så grät alla och vi satt och gapflabbade ! haha, fast det rann nog några tårar nerför min och plyms kind.. höhöh. aja, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


nysnys..

hejsan älsklingar !

Sitter och gör en ny design ;) haha, tror jag, höhö, för blir den inte bra så blir det ingen, haha, aja, hemma idag då, har inte orkat skriva, sovit och tittat på film hela dagen :) myyyyyyyys. haha, börjar bli snuvig nu oxå, kunde inte andas genom näsan inna, fyh, halsen är lite bättre, fast är sjuuukt hes :s just nu tittar jag oxå på Joey. han är så sööööt (L) haha, aja, ha det bra.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


tisdag.

hejsan bloggläsare !

gick hem från skolan idag, mår inte bra.. ont i halsen magen armen och lite i huvudet.. mys -.-' har sovit lite, och tittat klart på en film, minimini kan jag glömma. :( usch, imån kommer jag nog va hemma från skolan, då blir det film nana och plugg. aja, jag orkar inte skriva, ska ta en strepsils och läsa, ba så alla vet är strepsils sjukt bra ! haha, hjälper grymt mycket !
aja, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥ 


dagens outfit :)

Godmorgon !

nu är jag klar och ska snart äta frukost, evelina står och sminkar sig just nu, efter skolan blir det miniminiorerna och lite plugg :) ha det bäst och njut av dagen !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

sähar ser jag ut idag !
linne och tröja: GINA
byxor: LINDEX
armband: KAPPAHL


:d

hejsan söta !

nu ska jag och eve sätta på ngt film, sen så ska vi läsa och nana, skriver imån, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥



:)



jag kan inte ladda upp mer bilder för internett hackar, puuuuuuuuuuuuuuuss :*


måndag.

HEJSAN BLOGGLÄSARE !

ni har blivit färre.. :( buhuu..

iaf ! Nu sitter jag här med Evelina, vi har varit ute och fotat, och promenerat (h) haha, det är sjukt fint ute nu med alla vitsippor ! haha, hade evelens val, jag hade Svensk Vispop, i början då var det seeeeegt ! haha, bara en massa snack om gamla gubbar .. efter lunch blev det kul, då sjöng och spelade vi :D Nu är mamma och johan hos kusinerna och fikar, så jag och eve är självaaaaaaaaaa, men de får komma hem snart, för jag är HUNGRIG ! .. haha, ha det bäst ! 
BILDER KOMMER SEN ! 

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥ 


shuuuue :*

hejsan alla söta, jag har inte hunnit och orkat skriva idag, höhö, jag har varit ute i trädgården hela morgonen sen har jag sovit typ, vaknade runt 1 inatt och kunde inte sova, vid 2 gick jag in till mamma och vi va uppe och drack lite och pratade, sen så gick jag och la mig, låg och skakade ... uuuusch ! läste lite och lyssnade på musik och tillslut somnade jag ! och så vaknade man ju självklart vid 8 .. aja, dagen i sig har varit kuuul :D haha, jag har sått en massa saker, höhö, och när jag skulle vattna gick slangen sänder och det sprutade ÖVERALLT :oo haha, mysig, .. aja, just nu gör jag tyskan, och snart ska jag sätta mig framför tv, igen imån ska eve nanna hos mig, för hennes mamma ska på ngn kurs och hennes pappa är inte hemmaaah. Vi kmr inte göra ngt speciellt tror jag inte, för hon kommer typ vid 5 ? och jag ska åka och ta spruta.. buhuuu.. mot TBE tror jag ? haha, ngt med festingbett iaf, ha det bäst !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


mys med mirre ;D

hejsan alla söta bloggläsare !

Nu ahr jag kommit hem från kfum, ätit och gjort mig klar för att nana (h)
men innan det ska vi se Vampire Diaries och sen New Moooooon ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D höh, kfum va sådär, det va typ inget folk, men då kunde man va lite smågalen (y) haha, jag hade iaf kul, men somsagt, det va för lite folk !! haha, dagen i sig har varit bra, slutade med gympa kom hem typ vid 3, fixade mig och sen åkte mamma jag och bror ner till stan och mätte upp pappii och så åt vi på Sir Simon's, jag åt typ kycklingspett med bakadepotatisklyftor ngn aaaas god sås, lite grööönt och TZATZIKI :D:D och är år så coool och googlar för jag inte vet hur det stavas (h) men men, jag har haft en grymt härlig, mysig och rolig dag/kväll/natt HA DET BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥