godmorgon :) <3


24 dagar kvar.
Julen är rolig för stora och små. .
Paketen kan vara röda eller blå
stora eller små men dom är alltid
lika roliga att få. Och kommer inte tomten så blir det kris för jag har varit snäll på alla sätt och vis.


hejhej,
idag e jag hemma. har sjukt ont i halsen, men det är bättre än igår :)
eehm, hoppas jag får ta sprutan imån iaf ;oo fast jag tror ba att man inte får ta den när man har feber, och det har inte jag :) eehm, har ätit typ ett kex, assu jag har typ sviin svårt att äta nu.. men det börjar bli bättre :) haha, har legat och typ halv tittat på värsta barn pogrammen, haha, det finns typ inget bra på tv på morgonen ;) haha, ska titta film och ba sova hela dagen, ta en strepsil ( ingen aning om hur det stavas men iaf) <- haha ;) ska jag oxå göra, det är fett bra halstabletter som smakar **** men de är jätte bra :) eehm. nu så ska jag nog sätta på en film, och äta något, en macka eller ngt. pusshejs !

ha det bra och älska livet ~






första advent ♥




När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.


fyyyh, jag mår piss -.-'

älskar låten ♥





hej, rubriken säger allt,
 jag mår piss idag, skiit ont i halsen och näsan ba rinner -.-' fyyh, men jag har inte alls ngn hög feber :) haha, och så är det ju Julmarknad idag och jag ska ba gå :D haha, det är alltd mysigt och kul där :)
jag har inget mer att skriva, ba det att jag ska äta nu så det är bäst att jag drar nu ;) haha,
hejdå !

ha det bra och älska livet ~




hejsvejs !!

hej !
haha, brüno va nog den sämsta filmen jag någonsin sett -.-'
haha, tittade på UPP oxå, haha, farbror fredriksson är sjukt söt ;) huhu xD
aja, nu så har jag inget mer att säga, ba det att BRÜNO suger, haha, lr jag tycker det iaf ;)

ha det bra och älska livet ~




haha diggar bilden ! :D


ska snart titta på brüno :) <3

rubriken säger allt :)
haha, aah som sagt, jag ska snart titta på Brüno eller någon annan film. ska bädda upp sängen och mysa, kanske poppa popcorn, haha, det är sjukt gott när man har ont i halsen, för det river så himla gött ! haha, jag måste ba fråga, jag vill typ ha en ny väska, och jag hittade en på hm som va rätt billig, ba 199 kr, men vilken är snyggast ? svart eller grå ? :)



aja, nu ska jag titta på film iaf !

ha det bra och älska livet ~


jag hatar mitt hår jag hatar mitt hår -.-'

hejhej,
 igår va jag och klipte mig, det blev hur jä*la fult som helst -.-' jag hatar det. och jag tänker inte lägga in en bild, för kort blev det, jag sa att hon skulle klippa topparna och det som va slitet, och hon tog typ hur mycket som helst -.-' jag hatar det, får la gå med uppsatt hår resten av mitt liv -.-'
aja, idag så mår jag piss, jag har ont i halsen och i huvudet. så det blir en slappardag idag. ska fixa en julklapp, och titta på film, aja, men nu har jag inget mer att skriva.

ha det bra och älska livet ~




NEW NOON VA BÄST !

hhej ! :)
assu new moon va sååå sjukt bra :D fast båda twilight filmerna är lika bra tkr jag. hahah, grymt bra va den iaf :) haha, och det va så kul, för jag var akut nödig hela filmen, och typ när det var 30 min kvar av filmen så tjatade jag på ewe att hon skulle följa med mig på toa, för hon va oxxå aaaas nödig, men hon ba nej tyst, sluta nu. sen när det typ va 20 min kvar så sprang vi till toan och jääääääääääää*lar va hon va nödig assu :oo haha, jag fick låsa upp och gå på en annan xD haha, sjukt kul vare och sjukt kul hade jag :)

____________________________________________________________________________________

aja, dagen har varit bra, typ pluggat tyska hela dan, sen gick jag på tonår, vi övade lucia :) haha, och så typ myyyste vi ;) eeh nu är klockan snart 10 och jag ska krypa ner i min sköna varma säng snart :) haha, kanske tittar klart på Criminal Minds först, haha, aja men sov så gott och ha det så bra :)

sweet dreams ~




bilden e på mig och jennifer innan kfum :) <3


JAAAAAA !!!!!!



JAG ÄR ÖVERLYCKLIG ! :D
haha, jag och evelina ska på New moon ! assu guuuuuud ! jag kommer sitta och gråta hela filmen, och alla säger att den är jätte bra och den första filmen va ju det så det är säkert denna oxå :) haha, jag ska snart äta och sen ska jag åka och sjunga, efter det åker jag ner till stan och träffar eve. sen så åkeer vi till sf och tare ut biljetterna, sen så ser vi filmen och sen åker jag hem, vet inte om jag hinner skriva ikväll, men gör jag så får ni veta hur fantastisk filmen va ;D haha, hhej då ! <3

ha det bra och älska livet ~




you are a sweet dream ~

HEEJ !
haha, hej på er ! dagen har varit helt okej som vanligt, följde med madde o linn hem efter skolan, för vi skulle öva te lucia och då va vi innan :) haha, vi gjorde pizza och spelade in världens roligaste film ;) haha, aja, i fredags va jag på kfum, DET VAR BÄST ! haha, inget mer att säga ;) iaf, momo o mofa va här och hämtade min mobil :ooooo mofa ska lämna in den på lagning imån, så jag har min johans och pappas extremt gamla mobil -.-' så det är ingen idé att messa ..
aja, ska packa väskan o lite så, och titta på eng läxan ser blire slapp och slö i soffan :) haha, lägger mig nog tidigt för jag är trött.. aja, men nu har jag inget mer att skriva.

ha det så bra och älska livet ~

puuuss !


GODMORGON !

godmorgon alle sammans !
sitter här och typ gör inget, ska snart äta sen så ska jag te skolan..
blir inte mycket skrivande idag, för jag och Jennifer ska på stan när vi slutar sen så ska vi fixa oss och buuusa te Kfum :) haha, men nu roppar pappa att min macka e klar, PUSS!

dagens outfit :*

♥ rosa kofta/tröja; Ullared
♥ grått linne; H&M
♥ svarta leggins; H&M


hhej alla bloggläsare !

hejhej !
kl e 5 och jag ska snart äta och så på ungdomskören :)
haha, skolan va helt okej, sången va oxå det.
har bestänt att jag och Jennifer ska på KFUM, någon annan som ska ? :)
haha, ska plugga svenska och tyska när jag kommer hem -.-'
blääääh.. jag hatar tyska..
aja, bäst jag går och äter nu annars så blir det la inget kvar till mig ;)
huhu :) <3

ha det bra och älska livet ~




godmorgon, godmidda, godkväll ♥

hejhej ♥
dagen har varit bra :) skolan va helt okej och gick väldigt fort, är typ trött sen helgen när ewe sov över ;) haha, går nog pch lägger mig tidigt idag.
imån blire fysik prov ;s huhu, men jag känner mig rätt säker men jag kommer typ glömma allt imån xD haha, men man får hoppas att det går bra :)


 
Efter skolan följde Felix o Simon med mig hem. Vi fickade och satt och titta på massa youtube klipp och va ute i "stungan" och tittade film och pratade. Sen åkte dom hem typ vid 4 och efter det har jag ätit, pluggat, spelat UNO och slöat ;) haha, men jag ska fortsätta plugga lite och sen så ska jag ta mig en kopp te.
sköt om er allesammans och ha en underbar vecka !

ha det bra och älska livet ~




GOD MORGON ALLA SOLSTRÅLAR !

hhej !
haha, god morgon allesammans !
nu har jag o eve ätit frukost och vi ska klämma in en film innan hon åker hem.
Vi ska se Carolaine :) haha, vene om den är bra för jag har aldrig sett den, men det är den säkert :)


  1.  idag så ska jag nog ba vila och titta film o mysa :) haha, och så plocka undan alla saker o sånt. Plugga te fysik provet ska jag oxå göra, men jag pluggade typ i 4 timmar igår så .. aja, men nu ska vi sätta på filmen!

    ha det så bra och älska livet ~



    bilderna från igååår;


hahaha :*

hhej :*
filmen va jätte bra ! haha, eehm nu ska vi kolla American Pie :)
beata house ofc !
haha, fast inte än :) för jag ska redigera och lägga in alla bilder (y)
haha men dom kommer i nästa inlägg.
puss o kram  !




hhhej fiiiilm dax :*

hhejsan, blir ett snabbt inlägg, ska titta film nu, Harry Potrter & halvblodsprinsen blire :)
hahah, puss o kram :*




´är med eve babeeh :*

tjoohtjeena !
haha, sitter här med evelina :) Hon ska nan hos miih idag :) hahah, hon ska sminka mig snart sen blire kanske en film och sen äter vi och sen har jag ingen aning om vad vi ska göra !
hahah, uppdaterad kommer jag vara iaf ! just nu lysnar vi på musik och eve sitter och pillar med sina läppa och tar massa saker på dom ;)
hahahah, men puss :*

ha det bra och älska livet ~




heeej ! <3

hejsan alla människor !
asså jag ska bli bättre på att uppdatera, men det är så mycket som kommer ivägen.. men nu skriver jag iaf :) haha, kom hem för typ 1 timme sen, var ute med joakim o simon :) haha, lr jag jag va på ungdomskör, och dom skulle va med, men det blev inte så, så vi va typ en halv timme efter det och sen gick jag hem.
skolan va helt okej, missade nästan alla lektioner för vi va på någon dansuppvisning. annars va allt helt vanligt, efter skolan åkte jag hem åt lite.. och typ åkte och sjöng hos maria, det gick bra. sjunger just nu
"himlen i min famn" av Carola. sen åkte jag upp te A6 och träffade bella o ewe :)
sen kom kalas micke och hans kompis, sen så kom mamma o så åkte jag hem pch åt kyckling ;) sen iväg te u.kören. Nu så ska jag titta lite på engelskan och tyskan te fredag sen ska jag gå och knyta miig ! hahah :)

ha det så bra och älska livet ~




hhos barbiiiebellah :*

hhej söötnosaar :)
sitter här hon bellaah :* hahah, hon tar massa kort med min mobil ;) huhu. eehm, dagen har varit bra. åkte hem te bella efter skolan och så har jag varit här hela dan, men ska hem om typ 1 timme eller något :) men nu så ska jag nog gå och titta var hön gör ;)

puuuuuss !!! <3

// LOUISESVENSSON :*


några bra låtar :) (L)



sjuk..

.. ligger här hemma i sängen och tittar på mtv. Ska nog gå ut och sätta på en film. somsagt, jag är sjuk. lr inte typ feber och massa sånt, men jag har sjukt ont i magen och i halsen. det känns som om en motorsåg går i gång varje gång jag sväljer, blää.. fast det är lite bättre än vad det va i morse :D
hahah, har läxa tror jag tills på måndag, jag glömde kalendern i skolan så mamma får åka upp och hämta den. annars är allt bra, ska då titta på film snart. Har typ sovit massa, och läst ut världens bästa bok ! haha, jag lovar, HEMLIGHETEN, lånade den i skolan, fast vi läser typ "i taket lyser stjärnorna" tsm i skolan nu, så jag tog hem HELMIGHETEN och läste, assu den var och är sjukt bra, ett bra boktipps. Och av mig får den ett STORT HISS !
haha, men nu ska jag leta fram någon film, och kanske äta lite, har inte ätit något mer än en kexchoklad idag.

ha det så bra och älska livet ~



vilken är finast, 1an lr 2an ? :) <3

         1.                                              2.                                                       



assu förlåt, men jag hinner ba inte ..

hhej alla bloggläsare...
det är la inte så många nu iman jag typ inte skrivit på typ flera år. Men assu jag hinner inte, det blir ba mer och mer med läxor, och om man ska kunna göra något på fritiden så hinner jag ba inte .. men jag ska försöka göra så gott jag kan, jag lovar. Men det blir nog inget skrivande imåg, lr kanske, men i helgen LOVAR jag att jag ska skriva. ♥ 

Veckan har varit bra och allt är bra med mig, ba det att jag har sjukt ont i halsen..
aja, ska snart på tonår, ska plugga tyska nu. men jag hinner inte skriva mer för jag ska hjälpa mamma baka lite med.

ha det bra och älska livet ~




jag och brodern tog några bilder på väg till momo & mofa..

..rubriken säger allt ♥


häjhäj alla bloggläsare !

helluuuuuuu !

idag så har allt varit bra. sitter och smaskar på en marabou bit :D
så jaevla gott är det ! slutet av lovet nu då. lovet har varit sjuuuuuukt bra ! och ett minne för livet :D haha, jag känner mig så tjock när jag äter marabou xD aja, sitter och tittar på någon film oxå. Johan satte på någon jag vet inte om den är bra för han satte nyss på den.  Ehm. imån händer inget annat än skolan.
veckan ser bra ut, inte lika mkt läxor som vanligt, skönt ! har ont i halsen och känner mig trött och så, men det har blivit bättre än va det va i morse, har städat igenom mitt rum, haha, ser riktigt fint ut nu :) allt annat är bra. ska titta på Dagboken men iman jag inte kan titta på tv'n blire la på datan. ska kanske popar lite popcorn och ba myser sista dagen på lovet, ska lägga mig tidigt. sviin trött :P hahha, men jag får la titta klart på johans film nu då :) + att igår vare ju Halloween, och då var jag mamma o johan hos mormor och fikade, mina kusiner va oxå där, tände ljus på runes grav oxå. jag älskar dig ♥.. när jag kom hem tittade jag på tv o lite så, men nu ska jag titta vidare på filmen för den verkar bra (efter det som gått) huhu ^^)

ha det bra och älska livet ~



pontuuus och jaaag :*