hej
har nyss kommit hem från en underbar dag :D (L)
det är allt jag har att säga.
·
puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
·

not afraid any more...

HHEEJJ
·
är jag helt efter eller ? visste ni att Saw kommer i 3D ? haha, jag hörde det på spotify nyss :P
haha, vet ni ? min brors kompis pappa är med i postkodslotteriet lite tufft (y)
haha, ska titta på en mamma och två systrar lr ngt, haha, den går på tv ikväll :D (L) Jag har haft världens mysigaste dag, suttit i mys byxor, läst och suttit vid datorn :P (L) as nice ! :D men nu ska jag titta hur det går för johans kompis pappa :P haha, ha det så bra !
·
puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
·

hej på er.
Jag hade en underbar dag igår. Stan med Jossan och filmmys :D
Köpte ett par strumpbyxor inne på Monki :) har halv sovit hela dagen, vaknade 6 och kunde inte somna om .. På Måndag blir det ullared och berra ! sen på tisdag och onsdag blir det mirre :) as mys ! :D haha, jag har inte så mkt att skriva, ni får ha det så bra !
·
puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
·
och nej, jag har inte tagit bilderna,  men de är sjukt fina (a)

JA ! :D:D

NI ÄR TILLBAKA ! :D
besökare ↑
:D hihi, nu blev jag jätte glad :D jag har nyss duschat och rakat ben och smörjt in mig, nu ska jag lägga mig och läsa, imån är dagen as najs, haha, inga läxor, inget plugg, början till ett underbart lov ! :D Ska bli så sjukt skönt ! :D Lyssnar på musik just nu, jag har la inte så mycket att säga, hihi, fysikprovet kändes jätte bra iaf, inget jag var osäker på lr ngt :D men, aah :D haha, ni får ha det så bra !
·
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
·
SÖÖÖT !

dagens outfit:
tröja: H&M
byxor: CUBUS

ALLA PROV *CHECK* !!!

heeeeeeeej !

nu är äntligen ALLA prov klara. så skönt att göra ngt annat än att plugga :P
imån ska jag och mirre till stan, jag mpste till bilbblan sen så ska vi in på nya gina och mirre ska leta present till hennes pappa :) Idag ska jag bara slappa och läsa, inte göta någonting :D haha, ni får ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hejsan :)

hej.
·
det är inte lika kul att blogga längre, för det är inga besökare eller kommentarer.
Jag pluggar..
·
hejdå
·
puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

tusen gånger om ..

hejsan !
·
hur är deeeeeeeeeeeet med er ?
·
här är det bara bra :D
·
blääääääh, höhö, jag har tråkigt som ni kan förstå ?
·
hejdå!
·
puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
·

ni är dåliga på att kommentera ?

hej, har nyss varit i kyrkan och sjungt, nu sitter jag och pluggar, allt är bra med mig :)
imån är det skolaaaaa .. och ännu närmare till lovet ! :D haha, jag har inte så mycket att skriva, så ni får ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥



klippa lugg ?

hej!
sitter och lyssnar på musik, har gjort klart historia uppgiften, vi skulle skriva om franska revolutionen :) Ska inte lämna in den förens på torsdag, men jag vill vara klar med den, för vi har ju svenska och fysik prov, och så vill jag har lite fritid :D imån så ska jag sjunga i kyrkan, ska öva lite på låtarna innan jag sätter mig framför tvn :) nu sås ka ni svara på en fråga !
ska jag klippa lugg ?
jag behöver verkligen klippa mig för mitt hår är jätte slitet, några säger att jag ska, några inte.. hjälp mig ?!
och sen är det något ni vill att jag ska skriva i i min blogg ? så säg gärna till !
I veckan ska jag ner till stan ngn dag, se det nya Monki och köpa en tröja :P Och snart är det HÖSTLOV ! :D då ska jag va med kompisar och åka till Ullared ! :D hihi, men ni får ha det så bra !
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

ansiktsmask

hejsan !

sitter med enb härlig lermask, har nyss duschat och ska plugga nu :P igår låg jag och läste hela dagen :) as myys !
pappa gör en uppdatering på min dator för den är helt seeeg ! höhöh, så jag sitter vid pappas :) on 2 minuter ska jag skälja bort masken så jag kan inte skriva mer :P haha, ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuss ♥♥


tyska prov imån :s

 hejsan !

har varit hos eve en stund, vi har pluggat och ätit pannkakor :D hihi, tyskaprov imån ! det kommer säkert gå jätte bra, men jag är skit nervös typ :P fick tillbaka engelskaprovet, det blev ett VG :) jag ör nöjd höhö :D så nu pluggar jag som vanligt, nästa vecka är det svenska prov på tisdag och fysik på tordag, sen är det äntligen lov!!!!!!!!! kommer bli såååå skönt att de en veckas ledighet efter allt pluggande :P allt är bra med mig annars, har sovmorgon imån oxå, för tekninken är flyttad till kemi lektionen så vi har ingen teknink på morgonen :) men nu ska jag läsa lite, ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥ 


jag har givit dig allt....

helluu
-
sitter och pluggar, tyska och historia :) det går hyfsat bra, konfa imån, och mirre följer med hem, ska oxå sjunga, skolan va helt okej, men jag hatar mitt resultat på matten, sjukt många slarvfel och dumma och konstiga fel ... menmen, det är ju inte bara det provet de kommer sätta slutbetyg på :P jag ska fortsätta lite till, ska duscha oxå, sen så ska jag lääääääsa ! :D
-
hihi, ha det så bra !
-
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
-

godmorgon !

godmorgon på er !

sitter och äter frukost, ska borsta tänderna oxå, sen så åker jag till skolan :)
ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hej

mår inte 100
pluggar med världens huvudverk,
skolan va as bra, estet hela dagen, najs :)
ska snart äta, har inte mycket att skriva..
-
ha det så bra !
-
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥
världens bästa böcker, av Magnus Nordin


If you ever loved somebody put your hands up (hands up)

hejhej
-
har fixat lite saker i mitt rum idag, städat bänken med smink och flyttat min spegel :) och tagit lite småroliga kort :D haha, jag ska plugga till fysiken, och gissa om jag inte glömt tyska böckerna ?!?!?!?!?!? :oo prov i tyska på fre :s men det kommer säkert bli bra, och det här köpte jag:
-
fick ingen bild på skorna för batteriet tog slut :P ni får se dom ngn annan gång :D
-
-
-
allt är bra med mig annars, mår lite bättre, men har fortfarande ont i armar och ben, säker influensan på g.. whiiiii -.-' jag hade iaf jätte kul igår, tittade på bilder och filmer från mallorca, haha, jag är skit tjurig på planet dit, så jäkla rädda va ja ! trodde seriöst jag skulle börja gråta, och pappa och mats som satt och retades hela tiden, ne uusch! haha, ni visste la att det var första gången jag flög ? tyckte det va skit mysigt ! :D på vägen hem satt jag johan och pontus och spelade kort :)
JAG SAKNAR MALLORCA SJUKT MYCKET ! <3
-
ska fortsätta plugg nu
-
puuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

hemma hos kusinerna :)

hejsan !
sitter hemma hos kusinerna, Atti och Miriam har fyllt år :D Miriam är 93 år :D erkänn coolt ? hon är piggare än va jag är .. hihi, jag mår inte toppen just nu, har ont i hela kroppen och är jätte trött.. har legat på värmedyna i en timme, känns lite bättre, men inte mkt, igår va ja på a6 med Mirre, köpte en skjorta, en bh, en ring, ett armband och ett par skor :) ni får bilder på allt imån :D haha, jag ska plugga hela dan i mån oxå, tyskaprov på fredag, sen har vi svenska och ngt mer prov, jippi.. nu sitter jag och käkar salta pinnar, vi har ätit underbart god mat ! :D haha, atti är grym på det (y) men nu ska jag va lite social och stänga av datorn, hihi, ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


vill ha !

mina nya skor, din sko 499.-
titta på alla gosiga och mysiga halsdukar !
hihi, jag älskar att ha gosiga halsdukar nu när det börjar bli kallt och tråkigt !
allt är från h&m, hihi :D
lyssnar på musik och pluggar, ska hoppa in och ta en varm dusch ! sen ska jag börja titta på vad som kommer på tyska provet och sen läsa om jag hinner, all min fritid går åt pluggande, imån åker jag och mirre till stan :D:D haha, ska bli skönt att komma utanför huset :D ni får ha det så bra !
puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

hejhopp

pluggar
puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

engelska prov imån och MVG- på geografi provet !

ajjemen, ni hörde rätt ! haha, lilla lollo fick MVG- på norden provet ;D skit nöjd, haha, jag gick ju iaf inte IG :P imån är det engelska prov och jag puggar som jag aldrig gjort förut ! :oo Blir nog stan med mirre på fredag, sen så ska jag börja plugga till tyska provet och så ska jag börja öva på glosor som vi har tills på fre oxå, har börjat läsa världens bästa bocker ! haha, Prinsessan och mördaren och så hette den andra ngt med ett hus, haha, har den i skolan, så kan inte springa och kika på vad den hette :P haha, skrivna av Magnus Nordin, helt kär i hans böcker :D hihi, jag ska fortsätta plugga, sen blir det halv åtta hos mig och sen ska jag plugga och sen sova :) haha, och förlåt ! jag vet att jag inte skriver alls ofta, men assu jag hinner inte, och sätter jag på datorn är jag inne och söker på ngt lr ba lyssnar på musik, aaaaaah, jag är stressad -.-' jag kommer inte hinna med mitt liv mer ju ! allt består av plugg, och juste, sa jag att jag hittat ett par skor ? om inte, JAG HAR HITTAT ETT PAR SKOR ! :D ni får bild när jag hinner, ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥



pluggplugg

hejhej, pluggar, som alltid, har inte mycket att säga :P ville bara att ni skulle få veta att jag lever, mirre sov här fre - lör, skit mysigt, konfa lör + sön najs ! hejhoppgummisnopp

puuuuuuuuuuuuuss ♥♥


dagens outfit:


RINGAR: Ullared, Göteborg
ARMBAND: Mallorca, Mamma och st:o

T-SHIRT: ZARA
BYXOR: GINA

-

ska äta, sen sticker jag till skolan, ha det så bra ! :D

puuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


hej !

hejsan ! sitter och pluggar som vanligt, provet idag gick la bra, failade på sista frågan.. :(:( menmen, jag får säkert godkänd iaf :P mamma och jag kollade på skor idag, hittade inga, för jag har mina jäv*a inlägg som gör att jag inte kan ha några skor i hela jäv*a jönköping!  jag får askfh öaiseyöthlzdfhvj,xh cv seriöst, jag provade typ alla skor i hela butiken, de glappade för jag kom upp för kångt med hälen, jag får inte plats med foten för alla skor är för små, jag har så otroligt fula och stora fötter så det ser ut som om jag typ 89 i st. när jag provar dem -.-'' jag får ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyck ! NGN som har problem med sina fötter och kam berätta var man kan köpa skor utan att man måste ha st 40 för att få plats med foten ? BERÄTTA SNÄLLA !

-


NU ÄR JAG GLAD !
haha, förlåt, va ba tvungen att skriva av mig, sen har man typ två prov i veckan fram till lovet och jag tror jag stressar ihjäl mig ! och så ska man ha 100 läxor till det oxå ?! aaah ! haha, jag köpte iaf ett täcke ! för jag fryser skit mycket när jag sover, så nu köpte vi det tjockase som fanns på IKEA :D men jag ska fortsätta plugga, nu blir det hjärtat och blodet! wihuuuu ? höhö, ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥

hihi, väldigt gullig bild !
SAKNAR MALLORCA !!!


old music



GUD ! när jag kopierade fån youtube så kom den här upp på sidan, ÄLSKAR filmen, ÄLSKAR låter och ÄLSAKR skedespelarna ! :D:D <3
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo


ny duschad och klar för maaaat ! :D

nagellacket från Isadora :D

jag har tråkigt ? :D

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
jag pluggar, som alla i hela sverige vet..
jag ska ut och jogga om en halvtimme, innan maten :D
så hinner jag duscha oxå :P
haha, tycker ni inte jag är jätte duktig ?
jag är ute och går eller joggar varje dag :D
haha, måste bättre på kondisen (a)
hadetsåbra!
puuuuuuuuuuuuuss ♥♥

KANELBULLENSDAG ! :D


börjar inlägget med en härlig bild på kanelbullar ! :D (bild från google)
jag sitter och pluggar som vanligt, det känns jätte tråkigt, jag skriver att jag pluggar i varje inlägg, men vi har ett eller två prov i veckan fram till lovet, så jag måste plugga ! :P haha, nu på onsdag har vi geografi prov, sen nästa vecka har vi musik redovisning, matte prov och så ngt mer :P haha, jag orkar inte hämta min logg bok :P hihi, jätte kul iaf... -.-'' min mobil är sönde oxå, min mitten knapp lossnade för typ tio minuter sedan :P haha, men nu ska jag fortsätta plugga på älvar i norden.. ha det så bra !

puuuuuuuuuuuuuuuss ♥♥


nya tröjan från MONKI ! :D


hejhej :) ♥

Göteborg igår ! :D
jag ska plugga hela dan så jag kommer inte skriva så mkt, men det här köpte jag igår:
+ ett mörkblått nagellack från isadora :)