tillbringade natteen liggande på toan ...

.. fyyyh -.-' inatt så låg mamma och jag på en madrass inne på toan, jag mådde sjukt illa, men jag spydde aldrig. idag så mår jag lite bättre, fast fortfarade ont i magen och halsen. f*n... i lördags hade jag ba ont i halsen och då trodde jag allt skulle bli bra.. att jag inte skulle vara sjuk längre, men ja ghade fel.. aja, är hemma imån oxå, SJUK HUNGRIG ÄR JAG ! jag vågar och vill inte äta, jag har suttit och försökt dricka en cola sen kl 1 typ, och nu är klockan halv 5 och den är inte ens slut -.-' jag har ätit en knäckemacka.. och typ 4 små potatis bitar.. aja, nu sitter jag och kollar på Cheeta girls 2 :) haha, ehm.. det var nog allt.. haha :) ha en fortsatt bra dag :) (L)
pussss !!!!! (L)


passar på att säga nattinatti (L)

hejhej, sitter med mamma, pappa och brur och tittar på någon film :)
har nyss ätit pyttipanna, HEMMAGJORD ! me löööw it ! haha, kommer inte skriva mer ikväll så jag passar på att skriva godnatt sov så gott och dörmm sött :) haha, jag vill titta på " summer of fear " haha, en skräckis som jag köpte på Mediamarkt haha, får de hur det blir med det :P haha, aja, pusshejs, nattinatti (L)(L)




cocoo.se

HEJ! 
den senaste tiden har jag blivit BEROENDE av smycken ! eller mest armband :)
haha, och då finns det en sida cocoo.se som säljer sjukt fina smycken, fast de är rätt
dyra, men när jag såg va cöööwla och roliga smyckerna va, var jag ba tvungen att
visa er !
haha, klicka på en utav bilderna så kommer ni till cocoo :)
+ att butiken finns i stockholm oxå :P


haha, jag är BÄST på att kommma på rubriker :)

hejhej. 
haha, Godmorgon. :)
haha, ehm nu så ska jag snart hoppa in i duschen, haha, jag tycker det är sjukt skönt och härligt att duscha när man har/är sjuk :) haha, ehm så ska jag fixa mig lite oxå :) haha, ehm så ska jag snart äta frukost.
skriver sen puuuuss ! (L)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

+ att min bror blir ju 12 idag ! 
GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS ! (L)





godnatt (L)

haha, ville bara säga gonatt :)
såå.. Gonatt (L)


JAG ÄR DÖ TRÖTT !!!

helluuuuuuu !
nu har jag tittat på THE EX och KNOWING, THE EX var jätte bra ! haha, KNOWING va typ konstig läskig och bra :P haha, ehm, nu så ska jag spela spel på datan tror jag :P haha, jag har suttit vid datan HELA dagen, för jag har tittat på alla filmer via en sida på datan :) (L) haha, om ni vill veta vilken så kan jag tyvärr inte säga det, för det är en sida via mammas jobb som bara alla som jobbar där får gå in på gratis nu typ fram till februari eller ngt, annars kostar det. haha, det är igentligen en sida som skolorna kan gå in på och se typ 10 gratis filmer :P haha, aja, ehm det var nog allt, imån fyller bror 12 :D haha, fast jag får ba sitta i mitt rum hela tiden..

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

GRATTIS TILL JENNIFER 14 ÅR !!! (L)(L)
haha, men det var nog allt, skriver nog inte mer idag.
pusshejs (L)



har nyss tittat på beemovie :)

hejhej, ehm, har nyss ätit och tittat på beemoviee, haha, den är lite små gullig :P Momo o mofa va här för typ en halvtimme sen, kom med frallor och en typ bullsak till mig :) haha, den är grymt god !
ehm. jag känner mig inte så mycket bättre, men jag överlever :) haha, nu ska jag titta på någon annan film, ha det så bra pusshej (L)


hemma från skolan idag...

.. aah, imorse så hade jag sjukt ont i halsen, huvudet och nu har jag ont i magen oxå :(
så mamma och jag bestämde att jag skille va hemma. Nu så sitter jag och kollar på MTV och dricker te. Snart blir det säkert en film :) haha, har sovit sen 7 :P haha, så trött är jag iaf inte längre !
jag kommer ha på datan hela tiden, så jag kommer säert skriva ngt mer :) aja, ha en bra dag :P
pusshejsvejs !!


förlåt, men jag inte hunnit skriva ..

.. förlåt, men jag har haft så mkt, prov och sen så har jag inte orkat skriva ngt, kanske för att jag inte har ngt att skriva ;) haha, aja, nu skriver jag iaf !
kom nyss hemn från ICA, köpte frukt som jag ska "förvandla" den till en fruktsallad :P haha, jag har godis förbud så jag får göra det bästa av saken, Tonår ikväll :):):):):):):):):)))::):):):) haha, film mys ! (L)
aja, nu sitter jag vid msn, och typ lysnar på grymt hög musik :) haha, jag kmr va DÖV IMÅN ! hhaah, och så kmr jag inte kunna prata, jo såhärvare.. på musiken så har vi typ som små band. och jag ska sjunga i mitt, och så har jag sjukt ont i halsen men jag sjäng iaf. så nu låter jag helt sjuk :P haha, så jag kmr säkert inte kunna prata imån, för jag är fortfarande hes :S aja, ehm, det var nog allt. ha en fortsatt bra dag !
pusshejs (L)


haha jag tycker alla ska rösta på mig ? (L)

ALLA SKA RÖSTA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG !
http://maandiisss.blogg.se/

tack på förhand !


GODMORGON !

hejsvejs !
vad gör ni ?
jag gör inte så mkt, ska fixa mig lite snart. Mamma och johan är och tar andra dosen av sprutan :) haha, så jag är ensam hemma :) haha, ehm idag så ska vi åka runt och titta på lite saker. ett UV filter till min kamera och lite så, godisförbud har jag oxå :) haha, får 1000:- om jag klarar fram till nyår :) haha, efter kl 12 så ska jag smaska i mig sjukt mycke ! haha, fast jag kanske inte gillar godis längre då ? ;S haha, menmen, allt är bra med mig lite ont i halsen men annars är allt okej. Ehm, skolan är helt okej, ska plugga tyska och göra teknik + geografin när jag kommer hem. ehm ut och ta kort med stativ sen kanske ? haha, aja, skriver nog ikväll :)
PUSSHEJS !!


ba så alla vet så har tonår en egen blogg : http://micropopcorns.blogg.se/
alla kollar :)


ska snart te plym :)

hejhej,
nu sitter jag här och har nyss käkat semla :D:D haha, set va grymt gott :) haha, snart ska jag te plym sen så ska vi gå te tonår. Vetinte vad vi ska göra där men ngt kul blir det iaf :) dagen har varit bra, lite dålig uppdatering, men jag har inte hunnit. Har prov imån, Historia.. kmr säkert gå bra :) haha, aja men jag ska nog fixa mig nu, haha, pusshejs !!


gonatt alla söta !

hejhej,
 nu är klockan snart tio  i 12 och jag ska snart så och lägga mig :)
det va jätte kul hos momo och mofa ! ehm fick låna 2 stativ :) tack !
ehm Pontus och jag tog jätte många och roliga bilder :) haha, min lilla modell :) haha, ehm. ah, åt smörgås tårta och fikade lite :) haha, jag och pontis va ute och åkte pulka oxå, haha, och det gick sjukt fort imat vi va 2. och när man kommer ner för backen är det en skog. och vi åkte nästan in där och typ i en liten buske satt 2 lr 3 små harar och dom blev sjukt rädda när vi kom mot dom och jag och pontur blev ocå sjukt rädda vi ba skrek ! haha, sjukt kul vare iaf! och vi hade jätte kul :)


läskigt :s

hej, jag satt och tittade runt på bloggar och så. och då kom jag till Heddas och såg ett äckligt men ändå häftigt inlägg som hon hade hittat på Aftonbladet, och ja va ba tvungen att visa er.



helt sjukt !!!! om ni vill läsa allt KLICKA HÄR


svar te felle :) (L)

postad av: felle
vad heter din kamera?
sjukt bra ialf! :)

jag använder just nu Canon eos 1000D
haha :) (L)

MORSNING KORSNING !!
Nu är sitter mamma på t-banan in te London. Hon åkte te gtb vid 4 inatt. Hon ska dit med jobbet.. Fick ett sms för en stund sen att hon hade kommit fram och att allt va bra :) aja, idag så ska jag fira min mofa så jag ska dit vid 4 lr ngt :) innan det  så ska jag ut en liten stund sen ska jag duscha :) göra fysik läxan och pörja plugga till historiaprovet .. jag har alltid börjat jättesent men inte nu längre ! :P haha, imån så ska jag pappa och johan gå på Avatar, andra gången jag ser den, men den är sjukt bra ! sen så vet jag inte va vi ska göra mer, menmen något hittar man la på :P Mamma kommer hem måndag natt. jaaaoo :) ehm. Nu sitter jag i pyamas och har nyss käkat frukost :) Pannkakor :D haha, pappa e grym på det ;) eehm, bädda sängen ska jag  oxå göra .. aja, nu va det inget mer ! PUSSHEJS !!!


ska snart äta och dra te skööööwlan..

.. aah, ska snart äta och sen så kör mamma mig och bror till skolan. Slutar halv 3 idag, fast så ska jag duscha. så jag vet inte när jag kommer hem. Idag så ska jag ev. om Bella kom ihåg att ta med skivan, sitta vid datan och ladda ner och fixa sjukt mke med photoshop :) haha, ehm nu måste jag sticka ! måste få i mig ngt innan jag åker oxå !
PUSSHEJS !

dagensoutfit:
byxor: ?
linne: H&M
kofta: H&M


Jag vet fortfarande inte vilken header jag ska ha !!!! :S HELP MEEEEE !!

hejhej !
dagen har varit bra. Just nu så ska jag plugga tyska och göra typ ett test i fysik. Ngt på ngn hemsida typ :P fast jag ska läsa igenom allt i boken först :) Annars är allt bra. Jag och mamma har bakat muffins :) haha, med glasyr och mer små blommor och blad. ni kan få se sen :) Så om typ 10 min ska la jag och familjen sätta oss ner och smaska i oss dom ! Ehm. Jag har typ ba slappat idag. Åkte bussen hem med simon :) imån så går jag nog. lr så tar jag bussen. haha :) börjar 8 -.-' och slutar med gympa. haha :) kul för er att veta vah ?
+ att idag fyller Cassandra 14 år :D:D GRATTIS GMN !!!!
haha, jag tycker ALLA ska såga grattis (a) haha :*
ehm Bella fyllde 14 för 2 dagar sen. Grattis till dig oxå gmn !!!!!! (L)
haha, och hon är sjukt snäll (a) för jag ska få photoshop av henne ! :D haha, ttack ! (L) aja, ehm lite bilder blev det idag. fast typ ba 10 lr ngt. och jag orkade inte gå ut så det blev några här inne :) ehm. det var nog allt för idag :) ha det bra och sköt om er ! PUSSHEJS !


JAG HAR PROBLEM !!!!

.. VAD SKA JAG GÖRA ?
jag vet inte vilken design jag ska ha ?
ska jag ta tillbaka den rosa jag hade innan. lr ska jag ha kvar den jag har nu ?
eller ska jag göra en ny ?
HJÄLP MIIG !!!!!


vita fina vinterland ~

hejsan alla sötnosar!
jag ahr typ inte skrivit på npgra dagar, men man kan la se det som chansen att rösta på veckans blogg :)
men nu så har iaf JULIA BLOMGREN vunnit ! Grattis sötan ! kommer lägga upp klickabar bild snart :*
aja, dagen har varit bra. Åkte buss hem och gick typ en bit med felix och simon och så stod vi och pratade lite sen så gick jag hem. Har typ vilat en liten stund. Sen gicka jag till skogen en liten stung och tog lite kort :) Allt är ba med mig, lite slö fortfarande :P Just nu lyssnar jag på Erik - 18 and live. den är bra :)
Ehm nu så ska jag plugga lite tyska sen så ska jag göra en ny header. har en sjukt bra ide men jag vet inte hur det kmr bli. Aja. ngt får jag la ihop ! Assu låten är sjukt bra ! haha, :)
pusshejs !

VINNAREN:
(klicka på bilden så kommer du till jullans blogg :) )



BILDER FÅRN NÄR JAG VA MDE JOSEFIIIN :*


BILDER FRÅN DAGEN:



hemma efter en härlig vinterpromenad !

hejsan alla bloggläsare !
kom hem fårn café paus för ca 1 timme sen, jag åt en sallad som var sjukt god ! När jag kom hem gick mamma pappa jag och johan ut på en promenad :) Jag tog självklart med mig kameran ! så det blev lite bilder. Ehm nu ska jag fixa mig och ringa Evelina. Fortsätt att rösta !


lite klent med anmälningar till veckans blogg...

Hej :)
haha, det va inte många som anmälde sig till veckans blogg :o
haha, det får la gå bättre nästa gång :)
aja, Idag hasr min bror namsdag, så vi ska te stan och fika, sen ska jag te ewe och så ska vi gå på AVATAR ! :D
haha, halv 6 ska vi se den, så jag kommer nog inte skriva nör jag kommer hem för jag kommer nog va rätt trött då :P haha, aja, jag har valt ut 4 st skom ni kan rösta på och tyvärr kan man inte rösta på sig själv :P (L)
här är dom:

1: Ida bjurevik.



2. love Vernersson


3: Tilda Håkansson


4. Julia Blomgren

BÖRJA RÖSTA ! :D


haha, jag skiriver iaf :P

hejhej, somsagt, jag skriver iaf :) (L)
så ni kan annäla er genaom att kommentera på detta inlägg oxå :)
ehm just nu kör jag ngt på xbox med min bror. :) ska snart fixa oss och åka te MC :) haha, MUMUS !
ehm sen så ska vi nog ut, jag ska fota och Johan får la åka pulka lr ngt ;) allt är nra med mig, inte trätt längre :) kanske för att jag gick och la mig tidigt igår ? :) haha, iaf, dagen ser okej ut får njuta sista dagen innan skolan börjar -.-' menmen, man kan ju inte ha lov hela tiden. Fast det skulle vara väldigt skönt :) låg och läste om min system igår, så nu fattar jag lite mer ;) Haha, fast jag har fortfarande mycket att lära !
aja, nu är det la bäst att jag går tbx te Johan och spelar klart !
PUSSHEJS !


nu ska jag oxå ha en veckans blogg !



hejhej !
haha, på de bloggar jag varit inne på så har några haft " veckans blogg" då får man anmäla sig ( skriva en kommentar :) )  så väljer man ut 4 som läsarna får rösta på :)
så jag tänker oxå göra det, men då så ska jag inte skriva ngt tills fredag kväll när jag plockar ut 4 av de som anmält sig :) aja men börja nu :) haha, ANMÄL ER !

aja, ehm kom hem gör 1 timme sen ungefär, det var jätte kul ! ehm, haha, fast men blev sjukt trött och varm :P tyvärr blev det inte några bilder, för jag hjälpte till och då hade jag inte möjligheten att ta ngt kort :( Men jag tog några innan jag åkte och nyss :) ehm jag gick ut typ 10 min innan vi åkte iaf ! men här kommer bilderna !


svar till anonym (L)



svar: aah, jag använder de som finns. :) när jag fotar porträtt använder jag den inställningen osv. :)


det är för kallt ;S

det är för kallt för att gå ut känner jag, så jag ska lägga in ett bloggtips :)
okej, som ni kanske märkt så har jag en bild/text längst ner i varje inlägg där det står: kram louiise.
För att slippa ladda upp en bild hela tiden kan man göra så här.

1 Skapa en bild du vill ha i slutet av alla inlägg.

2. Gå in på "SKAPA" bild.



3. Ladda upp bilden. klicka på: Posta bilden som full storlek.



4. Klicka på HTML och kopiera texten i rutan som kommer upp. ( ctrl + c )





5. Gå in på Kodmallar och klistra in ( ctrl + v ) den text du kopierat  precis UNDER <div class="entrymeta">
 


6. klicka på spara och kolla på din blogg, där ligger nu bilden/namnet som du laddade upp :)

KLART !


KOM PÅ EN LITEN SAK !


kom på att "anonym" frågade mig ↑
så jag tänkte svar.

hejhej anonym :) hurdanna inställningar menar du ?
och ja, jag fotar natur, men jag gillar att ta närbilder och porträttbilder mest tror jag :)
ehm, jag är inte så duktig på kameror så jag tror inte jag kan ngt om bländare tid fokus och sånt.
lr fokus vet jag ju typ va det är och så men annars kan jag nog inte så mycket om det. jag är som sagt nybörjare ! Haha,  pusshejs !


haha bellahs blogg blev svin söt :) <3

hej bloggen !
igår satt jag och gjorde Bellas blogg oxå, http://mebelle.blogg.se/lr jag gjorde ba headern. Rätt fin tyckte jag den blev :) Nu sitter jag här med nymålade naglar och o sminkad :) haha, ska te kyrkan vid 3, ska spela ngt spel med johan innan jag går. haha och jag kan vad jag ska säga nu :) haha, så duktig är jag :))
ehm, allt är bra med mig, lite trött men men, måste gå och lägga mig tidigt ikväll för annars kommer jag ALDRIG kunna gå upp te skolan på fredag. mmh, skolan börjar på fredag -.-' lr egentligen börjar vi imån, men då är det studiedag :jj haha, lite lyx ;) aja, går en dag i skolan sen helg ? väldikt onödigt, asuu vf inte låta off börja på måndag ? haha, lämna in min mobil ska jag la oxå göra nu i helgen tror jag, assu jag hatar allt som har med min mobil att göra ! jag har haft inne den sjukt många gånger, vf får jag inte en helt nu ist ? jag fick en för min "vanliga" var så söndrig men den som jag fick (som jag har nu) har dom gjort värsta största reban innuti skärnen och den blir typ ba större och större hela tiden sjukt jobbigt iaf.
menmen, va ska man göra ? jag vet inte och jag bryr mig inte för jag vill ba ha en mobil som funkar och utan en stor repa i skärmen ... så jobbigt äre. aja, nu ska jag inte prata bort mig ! Ehm kommer va i kyrkan + st. o till typ 6 lr ngt julgransplundring :) (L) haha, jag vet inte riktigt, men jag kmr ha med min gamla kamera så det blir nog massa bilder när jag kommer hem och jag hinner och orkar uppdatera, annars kommer de imån !
Nu ska jag kila ut och ta lite kort !





f-f-fotodag med josefiiinznooor :*

hejhej !
jag ska inte skriva ngt hahah, fast nu gör jag ju det iaf :P aja, men här kommer bilder från dagen:


jag idag :*



Dagens outfit:
byxor: Gina Tricot
tröja: Indiska
halsduk: Lindex



hejsan alla gullungar !
Nu har jag suttit nästan hela morgonen och jobbat med Sofies blogg. Jag tyckte den blev fin, hoppas ba hon gör det oxå ! http://sofiewrotethhis.blogg.se/ 
Snart så kommer jossan, jag vet i inte riktigt vad vi ska göra, kanske gå ut lr ngt :) Ehm kmr va med Jossan typ hela dan ikväll så ska jag göra ngt ;) haha, vet inte riktigt vad men ngt blir det iaf !
ehm, om någon av er vill att jag ska göra en design till er så får ni gära säga till ! Jag gör det helt gratis !
och ni får fråga ALLT omdesign och sånt, fast jag kmr nog inte kunna svara på alla frågor men lite kan jag iaf ! nu va det nog inget mer.
pusshejs !


Hejhej !

hejhej !
sitter och fixar med sofies blogg :) den kmr nog bli fin när jag är klar, nu är den la inte lika fin :P
haha, stan va jätte kul, hittade en tröja på indiska och en halsduk på Lindex :) Ehm när vi inte orkade mer åkte vi hem te mig tog några kort den så kom jossans pappa och hämtade henne. Efter jossan åkt hem började vi med maten :) pajjjjjh ! haha, aah sen åt vi och kollade på indiana Jones :) haha, sen så satte jag min vid datan och jag har la suttit här i några timmar, ska snart lägga mig och läsa lite tror jag sen så ska jag sova. Imån ska jag va med jossan igen och öva in en mening till julspelet på onsdag :) haha, komemr lägga in massvis med bilder impn om jag hinner ! annars är allt bra lite trött är jag och jag har ont i rumpan :P haha, säkert för att den ahr somnat (Y) Nu ska jag la ta och fortsätta !
hejsvejs !




ska snart te stan :*

godmorgon lr va man ska säga :P
ehm det blir ett kort inlägg ska snart te stan med Jossan. Ehm kolla lite på rean om den fortfarande är kvar ? hah javene men vi ska dit i allafall. Ska snart gå te bussen annars är allt bra med mig och tack för att ni börjar kommenterah :* me lööööw it (L)
nu måste jag sticka !




ny bloggdesign va tycks ?

Hejhej !
har suttit och gjort en ny header. Säg om den är bra och så annars så tar jag tbx den gamla.
haha, måste ba fråga, på den andra headern hade jag bilden i sidan, men nu har jag den i mitten ska jag ha kvar den där eller ska jag ha den nya i sidan oxå ?
haha, svara gärna för jag vill veta :)
aja, nu ska jag äta kyckling iaf så ska ut och hjälpa mamma i köket snart. vill ba veta vilken jag ska ha.
aja nu ropar mamma.




haha, jag vet att jag lagt upp den innan, men jag ba älska't <3


mmin kamerah :*

 
det va ngn som ville att jag skulle lägga upp en bild på min kamera. jag orkade inte ta kort på den så jag tog en från google. men så ser den ut, en .Canon eos 1000D. 

aja, hej på er :) Har nyss varit i kyrkan och övat på ett julspel som vi ska köra på onsd. ehm då är det julgransplundring :) har varit där i typ 2 h. kul vare :) haha, ehm ska äta snart. och sen ikväll så ska jag sitta vid datan och typ fixa sofies blogg :) Just nu lyssnar jag på musik och tittar på tv. dagen har varit bra än så länge :)  aja pusshejs :*





 


bilderna :*



fina eller hur ? :P haha, ska sova nu så jag lägger in mer och skriver mer imån :)

sov sött :*


hejhej !..

..som ni kanske märkt så har jag haft typ en blogg paus under jul + nyår.
ehm, jag har inte hunnit skriva så mycket för jag har typ inte haft ngn tid..
men nu är jag tillbaka !
Julafton var Underbar :D hahah, så va oxå nyår :) hahah, jag fick en system :D:D:D hahah, jag är *överlycklig*.
ehm, just nu så är momo och mofa här och johan har en kompis här, har nyss ätit kebab. sjukt gott vare :* ehm, skolan börjar snart ... ehm vene hur jag känner för det, pallar inte skolan eller ngt just nu. jag har varit med jossan innan nyår och tagit sjukt mycket kort. Ska lägga in alla bilder när jag har skrivit klart så de kommer nog ikväll. nu har jag inget mer att skriva tror jag inte iaf :P
aja,

go'fortsättning då er :*