hejhej :d (L)

hejsan,
förlåt att  jag inte hunnit skriva så mkt, men i måndags gick vår tv sönder och därför kunde vi inte ha igång internett lr ngt, och i går va jag på a6 me evelinaah :*

aja, idag så började vi 8 och slutade kl 2, så det var ju en okejj dag imat en inte va så lång. själva skoldagen var som vanligt, helt okejj. när vi slutade så sa typ ebba o filippa att jag skulle åka til kättilstorp? med dom, hahah, och jag bor åt andra hållet så jag fattade inte vf jag skulle dit ? men det blev så att ebba o lippa följde med mig hem, vi han typ ba äta och sen så åkte dom hem för jag skulle gå o sjungaah :d (L)
sången gick bra, sjunger just nu en låt som heter; only to be with you. den är braah :*
haha, och i helgen fick jag en ny jacka, :D (L) (bild kmr) och så idag efter sången åkte mamma o jag upp till a6 och letade skor, hittade ett par på din sko. typ svarta stövlar.

när jag kom hem åt jag lax o potatiis, jag ttyp ÄLSKAR fisk (a)
haha o så e det ju typ bra för man blir smart av det sägs det ju tyyp, så det är ju tyyp as braah :*
hhaah nu ska jag inte ba prata om fisk mitt i allt :P har skafat löshår oxå, tack vare Aliciaah <3
tack sötan :* men nu så ska jag läsa några sider i biologi boken och sen så ska jag packa väskan tills imån. och på fredag åker Johan till london, kmr sakna dig babe :**  och så kanske jossan ska nana hos min fre te lör, men ba kanske ;) hahah, men nu så ska jag gå ut och ta en stort glas vatten för jag blev mega törstig ! Hahaha, men ha det så bra och jag ska försöka skriva imån.
JUSTE ! imån är det tonår. och det kmr bli skiita kul ! vi ska träffas i skogen med oömma kläder ? :oo hahah och sen så ska vi mysa i st olofsgården, kulkul :) (L)

men ha deet så bra och sköt om er !hhheeej :*

hhej :*
nu så e kl 16. 16 och jag ska på fest om 3 timmar :D (L)
60 tals temaah :* hahah jag ska söndriga jeans klackskor och ngt upptill :d (L)
några förslag ? kommentera isf ;) aah, men innan isag så har vi tittt runt lite te johan och jag hade inget att göra så jag följde med ;) (L) nu så väntar jag ba på att tiden ska gå fortare !!! hahah, ':P
men nu så ska jag sätta på tvn o typ komma på ngt jag ska ha upptill.

ha det så bra :*

hejhej alla sötnosar :*

Hejjsan,
idag så var skolan helt okejj, började med historia sen svenska och sen tyska, på tyckan fick jag värsta mega huvudverken, och assu jag trodde typ att mitt huvud skulle sprängas :o och Mirre hade typ oxå det så vi gick ner till syster och fick en alvedon. Sen så fick vi läxor och sen så åt vi, det blev hamburgare, gott :) (L) mmh, sen så hade vi engelska o sen gympa, gick bra men huvudverken kom tbx .. asså jag har fortfarande ont ;o jag har haft det as länge, aja, efter så träffade vi alicia och hennes klass som typ hade haft gympa oxå. Hon e bäst, för hon ska fixa billigt löshår te miih :D älskar dig gmn :***
haha :D (L) aah, men sen så kom mamma o hämtade mig så åkte vi ner till stan, skulle titta på en jacka, det finns as många jag vill ha och som jag får men som är så himlans stora !!! assu jag provar minsta storleken och den jag har men ändå så är dom för stora, men dom ska ju va stora men på mih är dom överdrivet ! ucsh -.-" asså som e ju så hilma fiinaa ! ..

haha nu ska jag inte prata om jackor :) så köpte jag present te evelina, hon ska ha ffest imån :) så jag kan inte säga vad :oo  aah och så blev det en ny bh och en deo. sen så åkte vi hem och då var jag dödshungrig! så jag klipte i min 3 mackor och en kaka :D (L) hahah fettooooh :P nu så har jag varit inne på bdb o typ tittat på tv och ätit . (igen) sitter vid msn oxå, fast det är roliga inne, (ta inte illa upp!) ska typ sova nu och hoppas att huvudveken går över, sen så är jag f1 trött oxå, imån blire slappa o ffest !

men nu ska jag lägga in lite bilder och berätta om tonår igår, för det va asså skiiiit kul !! (L)
aaah, kl 7 så kom jag te st olofsgården, där typ satt alla goa tjejer o väntade på att gå in, sen kom hanna o linda o öppnade :D (L)
vi skulle göra typ en hinderbana, så vi gick ner te gympan, och där låg det typ ba en madrass på 2 bänkar och en bom nere, man ba hopp. ttyp :P men asså det var ju inte ba så, :P de delade in oss i lag och jag kom med enya, vi skulle göra banan med händerna bunda bakom ryggen.
först skulle man ta på sig en tröja, och man kunde ju inte använda händerna.. Sen så skulle man ta ett bett av ett äpple i en hink med vatten, och sen så skulle man hitta en socherbit i mjöl och sen så skulle man med sockerbiten i munnen äta en kolarem, sen skulle man fortfarande men sockarbiten i munnen åla sig igenom en tunnel, sen skulle man spotta ut sockerbiten i en korn och sen skulle man få av sig tröjan och få på den på nästa person, det va as kul och vi VANN :d (L)
sen så blötte vi ner tröjorna och hade vattenkrig ! HHAHAHA  asså det va skit kul. (L)
och så gjorde vi pankakor sen va det sluuut.

aja nu kmr bilder och en film ;)


hahah :*

the pankakes maker :*

haha mobbade :*
aav: josefin :*
hahah ba för att jag är med får ni njuta av denna härliga film :P


F1 braah :*

hhej' <3
en liten musik video här ;dd (L)
jag är megamega trött ..

hhej'<3
skolan va helt okeej, det va skoljoggen på morgonen, jag gick, för när jag springer får jag typ as ont i lungorna och kan typ inte andas, säkert lätt astma lr ngt, skiiiit läskigt är det iaf, hoppas det inte påverkar betygen ;oo
aja, sen så duschade man och sminkade sig o sånt, sen så gick ja belle o Ankan te kiosken, som ska säljas ? han har typ blivit rånad igen ;oo vene om det är sant men ewe sa det ;) aah, o sen hade vi livskunskap och sen åt vi maten smakade piss o va kall.. mums -.-" aah, sen matte och tyska sen slutade viih :D (L)

nu sitter jag o typ sover framför datan, jag är jättetrött.. efter skolan så gicka jag på sånglektionerna, det gick ttyp bra :) sen så gick jag hem o typ tittade lite på tv och sen så satte jag på datan. och där jag hag typ suttit den halv 5 :D (L) ikväll så ska jag inte göra så mkt, göra läxan och kanske åka och handla med mamma och jag orkar :P annars får jag la göra ngt annat, kanske titta film ? naee, vene.. men ngt kul blir det, poppa popcorn ska jag göra !! jag är typ förälskad i dom ;) haha, imån så blir det stan me Belle <3 och sen så på kvällen tonår, kulkul :d (L)
men nu så ska jag tyyp göra ngt, hahah :D (L) sämst humor, jag vet ;P (L)

hha det bra :*
HEJJ ALLA SÖTNOSAR :D (L)

hejjsaaan :D
idag har jag varit med linnea och gjort fysikläxan, hon och jag har tyyp en redovisning om mars tills imån.
det gick la bra, och det kommer nog att gå bra imån ;) Skolan va som vanligt, helt okejj, hade sovmorgon till 10 över 9 :D fedt najjsss (y) o sen så efter Geografin åkte jag o linnea hem. När vi kom hem åt vi och satt vid datan, och typ bdb o sånt, sen så webbade vi med anton, HAHAHAH , jag o linnea är ruuuwligast :D (L) hahah, vi typ busade o massa, hahah det va megamegamega kul iaf :)) <3 Sen så bärjade vi me fysiken. sen åt vi glass och sen åkte Linnea hem. Och då så började jag me engelskan .. jag är typ sämst på det -.-"

aja, nu har jag nyss satt på datan o ska titta runt på lite bloggar o så, sen så ska jag snotta lite chips fårn mamma o fortsätta titta på 2½ män :D
Oj, nu e pausen slut! Ha det bäst :*


Linnéa här ((:

Hallå folket!  Nu istter jag och lilla lollo här i hennes kök och gör nån himla fysik sak -.-  ska typ redovisa om planeten Mars tills imon.. inte kul! men men, de måste oxå göras ;d
skolan idag va helt okej.. som vanligt tyyp :) 

ja ja, nu ska vi fortsätta med fysiken. ha en bra dag :*

// linnéa :*

Hejj :D (L)

hejjsan :D (L)
det va tyyp jätte länge sen jag skrev ;oo
men jag har typ inte hunnit,
idag så sjöng jag i kyrkan det gick bra :) (L)
o sen så gick jag hem o typ åt och skulle varit me
Linnea, fast det blir imån istället, vi har typ en skol grej.
när hon messade o sa att hon inte kunde komma tog jag på
mig min morgonrock o satt och chillade i soffan (h)
sen så typ gjorde jag pizza :d (L)
MUMUSSSSSSH !!!!!!!! hahhaah :D (L)
den blev megamegamegamega good, :D (L)
sen så satte jag mig vid datan o nu sp ska jag packa väskan o fixa
lite tills imån, o så ta bort sminket ;)
ha det så bra :*


frågestundddh :D (L)

nu är det dags för mig att svara på frågorna, För jag hann inte det igår ;oo

1. Har du ngn pojkvän? isf vem ?
svar; jag jag har en pojkvän, och han heter Johan :) (L)
2. vem/vilka är dina bästisar?
svar; mina bästisar är Elin och Linnea ;D (L)
3. Vilken skola går du på?
svar; jag går på ljungarumsskolan :D (L)
4. Har du designat din blogg själv ?
svar; fårn början så gjorde en som heter Emelie min blogg, men den headern
 jag har nu har jag gjort själv :D (L)
5. Vad är ditt favoritpogram ?
svar; eeehm, jag har typ inget favopogram men jag
gillar the simpsons :D (L)
 6. Vad hatar du mest i hela världen?
svar; jag hatar krig !! ;oooo
hahah ;d (L)
FRÅGESTUND :D (L)FRÅGESTUND :D (L)
ni får fråga vad ni vill, och hur många frågor
som helst :D (L)
+++ att det måste bli mer frågor än förra gången !!
såå. BÖRJA FRÅGA ;d'


KFUM :D (L)

heeej :D (L)
igår va det kfum, as kul :D (L)
gick dit me Vickan o Isabelle, fast vickan blev typ utslängd ? fast vene typ varför ;oo
aja, o belle ska te ullared idag så hon åkte hem tidigare. Så jag va me Jennifer o Jessica (L)
jag har ju aldrig varit på kfum disco innan, men asså jag kmr gå på alla !!!!!! tyyp det roligaste discot jag varit med om :)) Och så va ju alla roliga människor där oxxå, så då blev det ju ba bättre, fast jag saknade några som inte va där, och inte kom ..  (L) Men det va kul iaf, o alla killar drogs te Jennifer haha :D (L) inga va särskilt snygga men iaf ;o
när jag kom hem så tittade jag på pirates of Caribian (stavning?) sen typ halv 1 somnade jag :) (L)
grymt kul kväll va det iaf :D (L)
tbx till idag  ~
nu så sitter jag vid datan o har nyss bakat äppelkakaah :* Ngn som vill komma förbi o smaka ? :) (L)
hahaha ;) ska typ titta lite på läxorna o så, (L)
ha det bra :*


ett snabbt inlägg :D (L)

HejHej, börjar 20 över 9 idag så det blir ett snabbt inlägg nu
på morgonkvisten :) <3
just nu lyssnar jag på musik, och ska snar äta frukost :) (L)

dagen outfit:♥ tunika: Gina
♥ Leggins: Lindex
♥ Kofta: Vero Moda
♥ armband: Kiks

+++ va tycks om min nya design jag gjort till elin ? : http://livetkringelin.blogg.se/


D.D.DESIGN :)

Heeeeeeeeeeeeej :D (L)
va tycks om min nya header ? :)
jag tyckte den blev jätte bra. och jag har faktist hjälp
2 gooah tjejer med deras. så om ni vill ha hjälp med den så
kanske ni kan fråga miih ? :$
amandaaaaahs ' : http://amandagardling.blogg.se/
cassandraaahs ' : http://ccassandras.blogg.se/

aja tbx te miih ;D
dag har jag typ pluggat glosor. har typ engelska o tyska på onsdag ..
sen så har jag typ inte gjort så mkt. just nu väntar jag på att en
person ska logga in på msn ;)
HAHAHAH !
ha det så bra alla sötnosar:*


CHACHA

hejj :D (L)
nnu ska jag svara på frågorna . men der blev ju ba 2 så det tar ju inte lång tid :)
1. Hur lång är du ?
svar: jag är nästan 160 :)
2. vem är "sjukt fin" som du skriver på msn ?
svar: ja du, alla är sjukt fina (L)

hoppas det blir mer frågor nästa lärdag !


HHEJ ' ♥

chacha !
Nu har jag fått 2 frågor, och jag vill  ha mer !
haahah :)
nu sitter jag och gör glosor o massa sån shiiet ;)
Snart så ska jag äta o duscha. Innan så handlade jag
o mamma och senare så ska jag nog gå ut o göra ngt.
Men nu ska jag fortsätta o ikväll så svarar jag på
frågorna :) <322:26

CHACHAA:D
det är fortfarande inte många frågor -.-"
så jag tycker ni ska bomba hela natten me frågor !
haha, just nu sitter jag o webbar med Albin (aa'
och ha typ inte värsta personliga frågorna okejj ? (aa'
hahaha och jag har inget att göra det är därför det blir
ett till inlägg innan jag går och lägger mig, och ni får tills imårgon på er att
ställa frågor. för jag svarar på dom i mprgon kvällen. (L)

21:13 ~

chacha :) <3
nnnnu har jag kollat på 17 again. AS BRA !
alla ska se den okejj ? (aa' <3
+++ att ni måste ställa frågor nu tyyp ?
och idag så har jag inte gjort ngt, suttit vid datan o tittat på tv
o ba slappat. Nu så ska jag kanske fixa en ny header ?
hahah, om den blir bra så byter jag annars får den va kvar, yepyep
zac är söwt (a) :**


F-F-FRÅGESTUNDHEJHEJ !
första frågestunden.
Ni får ställa hur många frågor som helst.
och ni får fråga varsom helst, och hur många frågor
ni vill. SÅ BÖRJA FRÅGA !